Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

«Έκανα λάθος με τα κλειδιά, έβαλα το επιβατηγό τρένο στην ίδια γραμμή με το εμπορικό», κατέθεσε ο σταθμάρχης της Λάρισας

Νέα στοιχεία για την τραγωδία με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Νέα στοιχεία για την τραγωδία με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, με τον σταθμάρχη της Λάρισας ο οποίος συνελήφθη να παραδέχεται το λάθος του στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.

Η εκπομπή Live News ανέφερε πως ο σταθμάρχης είχε εκπαιδευτεί πρόσφατα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του φέρεται να παραδέχθηκε το λάθος του.

Ο σταθμάρχης ανέφερε πως και οι δύο γραμμές ήταν ανοιχτές, όταν ο σταθμάρχης της Κατερίνης ότι τον ειδοποίησε για την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας με προορισμό τη Λάρισα.

Δειτε το βιντεο εδω

«Εκείνη την ώρα προσπαθούσα να βάλω στην κατάλληλη θέση ένα άλλο τοπικό τρένο. Άλλαξα τα κλειδιά των γραμμών και μετά δεν το επανέφερα στη θέση του. Έγινε ένα λάθος και έβαλα το τρένο που αναχώρησε από τη Λάρισα, χωρίς να το αντιληφθώ, στη γραμμή που ερχόταν η εμπορική αμαξοστοιχία από την Κατερίνη. Έπρεπε να το βάλω στη δίπλα γραμμή», φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή του ο σταθμάρχης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου