Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Έλενα Μαστραγγελή έδωσε τα νεότερα για την υγεία του

"Πιστεύω ότι θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα", είπε κλείνοντας η σύντροφος του μουσικοσυνθέτη, Έλενα Μαστραγγελή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία, μετά την περιπέτεια που περνά με μία σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. 

Τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του έδωσε η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί της η ρεπόρτερ του Happy Day, Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Πήγα εχθές. Δεν κατάφερα να τον δω. Ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει, θα γίνει σήμερα. Οι γιατροί πίστευαν ότι θα πάει, μία ημέρα παραπάνω είναι καλύτερα και για εκείνον», ανέφερε αρχικά η Έλενα Μαστραγγελή.

«Ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή, γι’ αυτό και μπήκε στη διαδικασία να ξυπνήσει απλώς δεν ξέρουμε παραπάνω λεπτομέρειες για το πώς είναι. Είμαι πάντα εκεί, περιμένω», πρόσθεσε.

Δειτε το βιντεο εδω

«Κανένας γιατρός και ειδικά στην εντατική δεν μπορεί να είναι εντελώς αισιόδοξος αλλά είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχθεί πολύ μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα», είπε κλείνοντας η κυρία Μαστραγγελή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου