Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Ευδοκία Τσαγκλή: Σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας της

"Είναι δίπλα της ψυχολόγοι και ψυχίατροι και δεν της επιτρέπουν να μιλάει για το γεγονός", αποκαλύπτει η κυρία Βαλεντίνη Τσαγκλή.

Η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother, ήταν μεταξύ των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορικό τρένο, σκορπώντας τον θάνατο και την καταστροφή.

Η μητέρα της Ευδοκίας μίλησε στη Super Κατερίνα, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας που βίωσε όταν της τηλεφώνησε η κόρη της, ενώ περιγράφουν

«Το παιδί είναι ζωντανό, μπορώ να την αγκαλιάσω. Λυπάμαι για όλη την τραγωδία που έχει γίνει, για τα άλλα παιδιά και δοξάζω τον Θεό που η δική μου κόρη ζει», δήλωσε αρχικά η κυρία Βαλεντίνη Τσαγκλή.

«Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από ξένο τηλέφωνο. Μου είπε με δύο λέξεις ότι μαμά ζω, έγινε μία τραγωδία, καίγεται ο κόσμος… κι έκλεισε», περιγράφει αμέσως μετά.

Δειτε το βιντεο εδω

«Η Ευδοκία ταξίδευε μόνη της απλά μέσα στο τρένο γνώρισε μία άλλη κοπέλα και έκαναν παρέα. Η Ευδοκία είναι τώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι δίπλα της ψυχολόγοι και ψυχίατροι και δεν της επιτρέπουν να μιλάει για το γεγονός», ανέφερε στη συνέχεια η κυρία Βαλεντίνη, σημειώνοντας ότι η κόρη της έκανε πολύ συχνά το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου