Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Φαίη Σκορδά: «Αν σε κάποιον θα έπρεπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να μην φερθεί καλά, θα ήταν σε μένα»

"Έχει περάσει η σχέση μας τα χίλια μύρια! Θυμάσαι τι τίτλοι υπήρχαν με εμένα και τον Γρηγόρη παλιά;", λέει η Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή την ατάκα που είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην καλεσμένη του Ελένη Τσολάκη «Όταν ήσουν σε πάνελ σπαταλήθηκες σε κουτσομπολιό της πλάκας», η κουβέντα άναψε για τα καλά στο Πρωινό μας.

Όταν όμως αναφέρθηκε πως ίσως είχε συμβεί κάτι στο παρελθόν μεταξύ τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το κρατούσε για να το πει στον αέρα, η Φαίη Σκορδά παρενέβη και μίλησε για τη δική της σχέση με τον παρουσιαστή.

«Αν είναι έτσι, σε έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να την πει ή να μην του φερθεί καλά σε συνέντευξή του, θα ήταν σε μένα, που έχει περάσει η σχέση μας χίλια μύρια. Σε πληροφορώ σαν οικοδεσπότης ήταν άριστος. Δεν είναι τακτική του. Αν σε κάποιον έπρεπε να επιτεθεί όταν είχα πάει να δώσω συνέντευξη, ήταν σε μένα.

Δειτε το βιντεο εδω

Θυμάσαι τι τίτλοι υπήρχαν με εμένα και τον Γρηγόρη παλιά; Θυμάμαι μια φορά που είχαμε συναντηθεί στο καμαρίνι με έπιασε και μου μίλησε πολύ γλυκά και συμβουλευτικά, δεν είναι άνθρωπος που κρατάει», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου