Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό που είχε σταματήσει για καφέ στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός ο άτυχος άντρας

Τον παρέσυρε για αρκετά μέτρα προτού πέσει πάνω σε άλλα ΙΧ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Πολυγύρου στη Νέα Ραιδεστό, όπου ένα μαύρο αγροτικό φορτηγάκι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα αμάξια, ένα φορτηγό κι ένα ΙΧ, ενώ παρέσυρε κι έναν άνδρα ο οποίος ήταν πεζός.

Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στη ρεπόρτερ Λία Χριστάρα, ανέφερε πως ο πεζός είχε σταματήσει να πάρει καφέ κι εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί το ΙΧ του.

Το φορτηγό τον παρέσυρε για αρκετά μέτρα προτού πέσει πάνω στα άλλα ΙΧ.

Ο oδηγός του ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, που είχε πάει στο διπλανό κατάστημα να πάρει καφέ, είπε στη ρεπόρτερ της ΕΡΤ: «Στο τσακ γλίτωσα τον θάνατο».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αγροτικό φορτηγάκι, υπό συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει θανάσιμα τον 51 ετών πεζό. Κατά την ανεξέλεγκτη πορεία του, το αγροτικό έπεσε και πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας υλικές ζημιές σε αυτά.

Δειτε το βιντεο εδω

Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβεστικά οχήματα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Τροχαίας. Ήδη ξεκίνησαν έρευνες για το συμβάν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου