Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθαργιά: Ο κουμπάρος του ζευγαριού για το διαζύγιο – βόμβα

"Είναι κάτι που μόνο οι δυο τους θα δώσουν απαντήσεις", σημειώνει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Τη δική του τοποθέτηση για το διαζύγιο-βόμβα ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθαργιά έκαν ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γιώργος Κατσινόπουλος. 

Ο γνωστός personal trainer και πρώην παίκτης του Nomads μίλησε αποκλειστικά στο Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μάρα.

«Τα παιδιά να ‘ναι καλά και τα δύο, άσχετα αν έγινε ό,τι έγινε. Βέβαια, η ανάρτηση που έκανα στο Instagram δεν έχει να κάνει με αυτό το πράγμα. Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

«Είναι και ένα θέμα που δεν θέλω να το πάρω εγώ πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά. Ό,τι είναι να πούνε θα το πούνε. Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο να μην πάρω μέρος, δεν θέλει και ο ίδιος να πάρει μέρος», προσθέτει αμέσως μετά ο κουμπάρος του πρώην ζευγαριού.

«Είναι κάτι που μόνο οι δυο τους θα δώσουν απαντήσεις», σημειώνει ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Δειτε το βιντεο εδω

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2022, έπειτα από δυόμιση χρόνια σχέσης, και στη συνέχεια ετοίμασαν τις βαλίτσες τους για τη Νοτιοανατολική Ασία, αφού συμμετείχαν στο reality περιπέτειας του Star, «Asia Express».

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου