Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Χαμός στο Happy Day: «Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος χωρίς παιδεία»

"Η έλλειψη παιδείας σε οδηγεί σε λάθος διατυπώσεις, σε γενικεύσεις χαζές".

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο πρόσωπα της showbiz. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης βρίσκονται σε δημόσια κόντρα που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν μετά από δήλωση που έκανε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. «Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο», είχε αναφέρει.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε μεταξύ άλλων: «Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ούτε καν. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και είναι και πολύ κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε και πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια».

Μέσα από το Happy Day, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης δίνει σήμερα νέα απάντηση. Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Με ρώτησαν και απάντησα. Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων. Δεν έχω προηγούμενα μαζί του, δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά. Με τη φρασεολογία του, η εικόνα του καλού παιδιού της τηλεόρασης πήγε περίπατο. Μεγαλώνοντας, ή γίνεσαι σοφός ή γίνεσαι ανόητος, προσπαθώ όσο μπορώ να μη γίνω το δεύτερο.

Είναι προφανές ότι ο κ. Αρναούτογλου διαθέτει ψυχιατρικές γνώσεις και μπορεί να καταλάβει πώς είναι η ψυχή κάποιου. Δεν ξέρω αν είμαι καλόψυχος ή κακόψυχος, ρωτήστε τη μητέρα μου ή τους φίλους μου. Πάντως για τη δουλειά μου δεν μίλησε. Εγώ μίλησα για τη δουλειά του».

Το θέμα προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει αρχικά: «Μιλώντας για την ψυχική του κατάσταση νομίζω ότι εκεί ο Γρηγόρης κάπου λίγο το έχασε. Θαυμάζω από τη μία που δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο όταν θεωρεί ότι θίγεται, αλλά νομίζω ότι στην απάντησή του έχασε λίγο το μέτρο και αδίκησε και τον εαυτό του. Όταν μπήκε στη διαδικασία να τον χαρακτηρίσει κακόψυχο, τελικά βρέθηκε ο ίδιος σε θέση να μιλά κακοποιητικά για τον Ιάσονα».

Δειτε το βιντεο εδω

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας, αρκετά πιο αιχμηρός, είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ασχολήθηκε με μια δουλειά, η οποία δεν ήταν η δουλειά του, νομίζω ήταν υδραυλικός και βρέθηκε στον χώρο της showbiz. Είχε την καλοσύνη του απλού λαϊκού παιδιού. Μετά όμως, όταν ανέβηκε πολύ στην ιεραρχία, έπαθε αυτό που παθαίνουν οι τηλεοπτικοί αστέρες και τα έχασε ο Γρηγόρης. Επειδή το προφίλ του, ευρέως διαδίδεται ότι είναι το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης, έχει πάρει και το καλοσυνόμετρο, το μπήγει όπου βρει και μετράει την καλοσύνη.

Ρε συ Γρηγόρη, ειλικρινά, όποιος έχει άποψη δε σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος… Η έλλειψη παιδείας σε οδηγεί σε λάθος διατυπώσεις, σε γενικεύσεις χαζές και επειδή ο Ιάσονας είχε μια άποψη… είναι κακόψυχος. Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος χωρίς παιδεία».

Κλείνοντας το θέμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έπρεπε να έχει αποδεχθεί ότι δεν αρέσουμε σε όλους. Έτσι είναι η ζωή και γι’ αυτό υπάρχει και το τηλεκοντρόλ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου