Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια»

"Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός", λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έκανε γι’ αυτόν ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. 

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν τον αγγίζουν, καθώς πρόκειται για έναν κακόψυχο άνθρωπο.

«Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ούτε καν. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και είναι και πολύ κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε και πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια.

Άρα αυτός ο τύπος ποτέ δε με συγκίνησε. Οπότε τα λόγια του όχι απλά δε με αγγίζουν, ούτε κατά διάνοια. Να είναι καλά, αλλά πάντα τον είχα κατατάξει στην κατηγορία των ανθρώπων που ήταν… και η εμφάνισή τους, που εμφανίζονται και μιλάνε είναι προσβλητική. Όταν πάει να αρχίζει να μιλάει και ειδικά να σχολιάζει… είναι πολύ κακία και δε με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο», είχε αναφέρει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου