Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Καθηλώνει η κόρη αγνοούμενου στα Τέμπη – «Εγώ του έκλεισα το τελευταίο του εισιτήριο, μου είπε: θα τα πούμε από κοντά»

"Μίλησα μαζί του τελευταία φορά 22:15. Του λέω: μπαμπά, έχει πολλή ησυχία, πού είσαι; 

Μου λέει: είμαι στο τρένο, γυρνάω, σε καμιά ώρα θα είμαι εκεί", περιγράφει με λυγμούς η κόρη ενός από τους αγνοούμενους.

Με λυγμούς μίλησε στον αέρα της ΕΡΤ η κόρη ενός από τους αγνοούμενους στο σοκαριστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η νεαρή κοπέλα περιγράφει την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον πατέρα της, μόλις μία ώρα πριν τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών έξω από το χωριό Ευαγγελισμός.

«Είχε κατέβει Αθήνα για κάποιες δουλειές και του είχα κλείσει εγώ το εισιτήριο με το τελευταίο τρένο για να γυρίσει. Μου το είχε ζητήσει και ήταν και το τελευταίο απ’ ό,τι φαίνεται… ήταν και στο πρώτο βαγόνι», αναφέρει με κλάματα στην εκπομπή Συνδέσεις η άτυχη κοπέλα.

«Μίλησα μαζί του τελευταία φορά 22:15. Είπαμε κάποια πράγματα και του λέω: μπαμπά, έχει πολλή ησυχία, πού είσαι; Μου λέει: είμαι στο τρένο, γυρνάω, σε καμιά ώρα θα είμαι εκεί, θα τα πούμε από κοντά. Και αυτό είναι το τελευταίο που ξέρω», συνεχίζει φορτισμένη.

«Απ’ το πρωί ήμουν εκεί με τον θείο μου. Κάναμε ταυτοποίηση, μας πήραν κατάθεση, πήγαμε κι εμείς στο σημείο αλλά δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε κοντά. Δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα. Το μόνο που περιμένω είναι η ταυτοποίηση, γιατί δεν είναι στους τραυματίες, δεν είναι στη ΜΕΘ», προσθέτει και οι περιγραφές της σοκάρουν.

Δειτε το βιντεο εδω

«Το έμαθα από τη θεία μου το πρωί εντελώς τυχαία για τη σύγκρουση και απλά πάγωσα εκείνη την ώρα. Πήρα τηλέφωνο κατευθείαν στον μπαμπά μου. Τα κινητά του χτυπούσαν μέχρι τα ξημερώματα κανονικά, είχε δύο μαζί του. Άρχισα να ψάχνω σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, στη Λάρισα, στην Κατερίνη να βρούμε κάτι. Πραγματικά ξέρω ότι μετά από τόσες ώρες δεν περιμένω να τον βρω ζωντανό… αλλά να βρω κάτι… ό,τι κι αν είναι αυτό», καταλήγει η κόρη του αγνοούμενου άνδρα στα Τέμπη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου