Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Κώστας Τσουρός: «Δεν το έχω ξεχάσει και μου σηκώνεται η τρίχα τώρα που το λέω»

"Δεν ξέρω πως το διαχειρίστηκα αυτό το πράγμα" παραδέχθηκε ο Κώστας Τσουρός.

Στο After Dark συνάντησε ο Κώστας Τσουρός τον Θέμη Γεωργαντά, τη νύχτα της Κυριακής, προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του OPEN. 

Στην πορεία αυτής, μάλιστα, ο δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρέθηκε και στο περίφημο εξομολογητήριο για περισσότερες αποκαλύψεις.

Εκεί, λοιπόν, ο Θέμης Γεωργαντάς ζήτησε από τον καλεσμένο του να μοιραστεί την πλέον δύσκολη στιγμή μέχρι σήμερα που κλήθηκε να διαχειριστεί στην τηλεοπτική του διαδρομή. «Πολλές είναι οι στιγμές και κυρίως στις ειδήσεις έχω βιώσει πολύ δύσκολες στιγμές. Για παράδειγμα, όταν έπρεπε να διαχειριστώ την φονική πυρκαγιά στην Ηλεία το 2007».

«Τότε ήμουν σαν ανταποκριτής εκεί και είχε τύχει να είμαι δίπλα σε ανθρώπους που καίγονταν και πραγματικά δεν ξέρω πως το διαχειρίστηκα αυτό το πράγμα. Έπρεπε να βγω και ζωντανά και να μεταδώσω την είδηση από εκεί όπου δίπλα μου έβλεπα ανθρώπους να καίγονται. Δεν το έχω ξεχάσει ποτέ από το μυαλό μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός στη βραδινή εκπομπή του OPEN.

«Δεν το έχω ξεχάσει ποτέ, ποτέ, ποτέ και μου σηκώνεται η τρίχα και τώρα που το λέω» πρόσθεσε, ακόμα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου