Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Μάρα Δαρμουσλή – Η πρώτη αντίδραση μετά τη φωτιά στο εστιατόριο: «Έχει καεί ολοσχερώς»

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, το οποίο βρίσκεται σε κτίριο όπου βρίσκονται διαμερίσματα.

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ένας εγκαυματίας, ο οποίος βρισκόταν στο 2ο όροφο και σώθηκε από γερανοφόρο της Πυροσβεστικής. Ποσοστό του εστιατορίου ανήκει στον σύζυγο της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη.

Από το Πρωινό, ο Θάνος Βάγιος μίλησε με τη Μάρα Δαρμουσλή, η οποία είπε τα εξής: «Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος.

Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει απ’ τις κάμερες, τι έχει καταγράφει, δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούσε το κύκλωμα και που έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ,  μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων.

Δεν έχω, ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε είχα απειλές, ούτε μίση η οικογένεια μας, δεν είχαμε τέτοια θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου