Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου και σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»

"Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς γιατί συνέβη αυτό που συνέβη" παραδέχεται, μέσα σε όλα, ο Μάριος Ιορδάνου στη συγκλονιστική του περιγραφή.

Ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκαν καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής «After Dark» το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του OPEN.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, στην πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Ιορδάνου εξομολογήθηκε πως «είχα πάθει τρία, τέσσερα εγκεφαλικά και είχε καεί ο εγκέφαλος μου. Είχα κάνει μαγνητική και σε τέσσερα σημεία του εγκεφάλου είχα πάθει εγκεφαλικά έμφρακτα. Ήμασταν πάνω στον Αρκτούρο στις αρκούδες και είχαμε ξεκινήσει την περιοδεία από την βόρεια Ελλάδα».

«Γελούσαμε, ήμασταν σε πάρα πολύ ωραία φάση της ζωής μας, περνάμε το γεφυράκι για να φύγουμε από τον Αρκτούρο και μου λέει ο Μάριος ξαφνικά «δεν σε βλέπω». Εγώ νόμιζα όμως ότι πάνω στον χαβαλέ μου έκανε πλάκα. Ξαφνικά χάνει το χρώμα του, πέφτει πάνω στο φορτηγό της περιοδείας και καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά» τόνισε η Σοφία Καζαντζιάν για να συνεχίσει ο σύζυγος της ως εξής. «Έχασα την όραση μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά, έπεσα κάτω, χτύπησα το κεφάλι μου, έβγαζα αίματα από παντού, είχα την δύναμη να ξανασηκωθώ μα ξαναέπεσα πάλι. Και άλλο εγκεφαλικό, δεν έβλεπα καθόλου για ώρες και με πήγε η Σοφία στο νοσοκομείο με το φορτηγό της παράστασης μας».

«Έκανα όλες τις εξετάσεις, έχω πάει στα καλύτερα νοσοκομεία και στους καλύτερους γιατρούς αλλά είμαι σε ένα ελάχιστο, μικρό ποσοστό των ανεξιχνίαστων εγκεφαλικών. Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς τι είχα γιατί είμαι υγιέστατος, πάρα πολύ δυνατός, τρέχω 15 χιλιόμετρα την ημέρα και είμαι αθλητικός. Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς γιατί συνέβη αυτό που συνέβη. Οι εξετάσεις μου ήταν τέλειες και τώρα πιο είναι το καλύτερο. Έκανα μαγνητική πριν από λίγο καιρό και, ενώ ο εγκέφαλος μου φαινόταν καμένος σε πολλά σημεία, τώρα φαίνεται σαν να μην το πέρασα ποτέ. Φαίνεται δηλαδή μια ολοκάθαρη μαγνητική και είμαι καλύτερα και από πριν» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάριος Ιορδάνου στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου