Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ματίνα Νικολάου: «Είναι περίεργο που θα αποχωριστώ την Βάνια»

'Με τον Νίκο θα έκανα θέατρο μαζί, αλλά και χώρια. Δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο να λέει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί' δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους κι απάντησε για την επικείμενη ολοκλήρωση του Καλό Μεσημεράκι τον Ιούνιο και για τον ρόλο της Βάνιας που θα χρειαστεί να αποχωριστεί.

«Ακόμα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τον Ιούνιο. Θα έρθουν πράγματα φαντάζομαι, θέατρο, σίριαλ. Για τηλεόραση δεν θα έκανα έτσι κι αλλιώς κάτι, εκτός από σίριαλ μόνη μου. Με τον Νίκο θα έκανα θέατρο μαζί, αλλά και χώρια. Δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο να λέει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Δεν με ξάφνιασε. Είναι ωραίο να έρχεται η στιγμή που να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Θέλει να ξεκουραστεί.» ανέφερε η Ματίνα Νικολάου.

«Είναι λίγο περίεργο που θα αποχωριστώ την Βάνια. Είναι μια δική μου καθημερινότητα και κρατώ αυτό το κορίτσι για πάρα πολλά χρόνια, αλλά όλοι οι ρόλοι τελειώνουν κάποια στιγμή και θα κάνω κάποιους άλλους. Η Βάνια ήταν στο Καλό Μεσημεράκι» πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

Δειτε το βιντεο εδω

Για την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Μάρκο Σεφερλή είπε: «Δεν ξέρω αν έγινε τυχαία ή όχι. Είναι πάρα πολύ ωραία που θα έρθει εδώ ο κύριος Σεφερλής. Καλή επιτυχία.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου