Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Μιλάμε για ξεφτίλα, κλαίνε, σέρνονται και τραβάνε τα μαλλιά τους»

"Μια φίλη μου χάλασε 1 εκ. ευρώ. Δεν μπορούσες να την κρατήσεις." ανέφερε η Νατάσα Τσακαρισιανού.

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου ήταν καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. 

Η ηθοποιός έκανε μία αναδρομή σε μία σειρά που συμμετείχε στο παρελθόν, την Κυρία Αρσενία και με αφορμή αυτό μίλησε για κινήσεις απόγνωσης που μπορεί να γίνουν για έναν έρωτα.

«Κόπηκε η σειρά. Έγιναν έξαλλες οι γυναίκες. Το σίριαλ μιλούσε για μία ηθοποιό, που ερωτευόταν οποιονδήποτε κι όταν δεν της καθόταν ο έρωτας, ήθελε να αυτοκτονήσει. Μια να πάρει τα χάπια, μια να μπω με το κεφάλι σε έναν φούρνο. Ήταν ότι τις ξεφτιλίζαμε τις γυναίκες. Καφέδες λέγαμε, η αδερφή μου είχε γκόμενο φορτηγατζή και μόλις της έλεγε να ανοίξει τον θερμοσίφωνα ερχόταν για να κάνουμε ερωτικές περιπτύξεις. Απορώ πως κόπηκε. Αν γινόταν τώρα αυτό το σίριαλ, θα γινόταν μεγάλος χαμός και θα είχε επιτυχία.

Ήταν για την ξεφτίλα τι κάνει μια γυναίκα για έναν έρωτα. Καφέδες, ιστορίες, μαγείες. Τι λέτε βρε παιδιά; Όποια απελπισμένη χάσει τώρα τον άντρα των ονείρων της… και του Πανεπιστημίου, θα πάει να της πει μια καφετζού για να την πληρώσει. Γίνονται διάφορα με χαρτιά, καφέδες κι αστρολόγους. Μιλάμε για ξεφτίλα. Σέρνονται, κλαίνε και τραβάνε τα μαλλιά τους, μην χάσουν τον άντρα ή αν τον χάσουν πάνε στην εντατική. Που ζεις; Μια φίλη μου χάλασε 1 εκ. ευρώ. Δεν μπορούσες να την κρατήσεις.» ανέφερε η Νατάσα Τσακαρισιανού.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου