Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Μαυροειδάκος για τον γερανό της αστυνομίας στην Ακαδημίας: Εγώ δεν είδα κάτι παράνομο στην κίνησή του

«Ο συνάδελφος ενήργησε άκρως επαγγελματικά. Πήγαν να τον εγκλωβίσουν» ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών

Για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά τη μεγάλη πορεία για τα Τέμπη της Πέμπτης (16/3) και τους ελιγμούς του γερανού της Αστυνομίας στην Ακαδημίας μίλησε τη Δευτέρα (20/3) ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών Ευστράτειος Μαυροειδάκος. «Εγώ δεν είδα κάτι παράνομο στην κίνησή του» επεσήμανε.

«Όταν λαμβάνει χώρα μία πορεία στο κέντρο της Αθήνας με 30.000, 40.000, 50.000 κόσμο όπως είδαμε τις τελευταίες ημέρες την επιχειρισιακή ευθύνη την έχει το κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ. Τα μέτρα τα διαχειρίζεται ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής πάντα όμως υπό την επίβλεψη του Αρχηγού του Σώματος. Η πολιτική ηγεσία δίνει μία γραμμή και φτάνουμε στο σημείο να έχουμε είτε επεισόδια, είτε όχι» είπε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο απαντώντας στο εάν η αλλαγή του Αρχηγού της Αστυνομίας σχετίζεται με τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

«Όσον αφορά τον γερανό εγώ δεν είδα κάτι παράνομο ή περίεργο σε ό,τι αφορά την κίνησή του. Ο συνάδελφος ενήργησε άκρως επαγγελματικά. Πήγαν να τον εγκλωβίσουν» δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών Ευστράτειος Μαυροειδάκος.

Δειτε το βιντεο εδω

«Η εντολή είναι να απεγκλωβίζεσαι όταν πάνε να σε εγκλωβίσουν γιατί θα καιγόταν ο γερανός και ο συνάδελφος θα ήταν στο 401» δήλωσε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου