Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Σοφία Βόσσου για Μικρούτσικο – Τρέμη: «Δουλειά δεν έχει ο διάολος, έχουμε γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες»

"Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό. Ανδρέα, βρες και πες κάτι και για μένα. Μόνο για την Τρέμη θα λες;", έκλεισε το θέμα χαριτολογώντας η Σοφία Βόσσου.

Το δικό της σχόλιο σχετικά με την επίμαχη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ! έδωσε η Σοφία Βόσσου. 

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αποκάλυψη του πρώην συζύγου της γύρω από τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα από τις εκπομπές το τελευταίο 24ωρο.

«Είναι γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει ο Ανδρέας. Δεν είπε κι ότι τη σκότωσε, πού είναι το μεμπτό; Γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα; Γιατί τόση σοβαροφάνεια για τον πρώτο άντρα ή την πρώτη γυναίκα;», αναφέρει η Σοφία Βόσσου.

«Υπάρχει μία παροιμία που λέει: δουλειά δεν είχε ο διάολος κι αυτό τα παιδιά του. Δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε. Έχουμε γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες, φτάνει πια! Έλεος! Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει», σημειώνει η τραγουδίστρια.

«Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό. Ανδρέα, βρες και πες κάτι και για μένα. Μόνο για την Τρέμη θα λες;», έκλεισε το θέμα χαριτολογώντας η Σοφία Βόσσου.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Σοφία Βόσσου αναφέρεται στο τραγούδι της «Το Φιλαράκι», το οποίο διασκεύασαν οι μαθητές του Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, κάνοντας αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών.

Δειτε το βιντεο εδω

«Το είδα το βίντεο και με έπιασαν τα κλάματα. Ήταν γροθιά στο στομάχι και ήθελα να τα ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά», εξομολογείται η Σοφία Βόσσου στη Μένια Κούκου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου