Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Έκκληση για τον εντοπισμό δύο Κύπριων φοιτητών

Πρόκειται για την Αναστασία Αδαμίδου και τον Κυπριανό Παπαϊωάννου

Δύο φοιτητές από την Κύπρο βρίσκονται ανάμεσα στους αγνοούμενους του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Πρόκειται για την 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου και τον Κυπριανό Παπαϊωάννου.

Όσον αφορά την Αναστασία Αδαμίδου, η 24χρονη φοιτήτρια Οδοντιατρικής Σχολής, κατάγεται από την Πάφο και φαίνεται να βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι. Από τις 11 χθες το βράδυ, δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν.

Ο πατέρας του φίλου της βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και κάνει έκκληση για όποιον την έχει δει και γνωρίζει κάτι για την τύχη της. Σημειώνεται, ότι οι γονείς της 24χρονης, ταξιδεύουν αυτή την ώρα από Κύπρο προς Λάρισα.

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου είναι φοιτητής που σύμφωνα με πληροφορίες φοιτούσε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατάγεται από το Αυγόρου και αγνοείται μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στα ΜΜΕ πρόσωπο της οικογένειας, ο νεαρός φοιτητής επέβαινε στο τρένο κατά τη διάρκεια της μοιραίας διαδρομής. Δεν έγινε μέχρι στιγμής κατορθωτό να εντοπιστεί.



Όπως μεταδίδει το makthes.gr, σύμφωνα με το Κυπριακό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, οι προσπάθειες τους να εντοπιστούν οι δυο φοιτητές στα νοσοκομεία όπου μεταφέρθηκαν τραυματίες και σοροί θυμάτων της τραγωδίας, επέβησαν μέχρι στιγμής, άκαρπες.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου