Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Μαμά, θα σε πάρω όταν φτάσουμε να έρθεις να με πάρεις…»

«Μαμά έχει πάρα πολύ κόσμο το τρένο»

Δραματικές σκηνές έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δεκάδες γονείς και συγγενείς έχουν συγκεντρωθεί για να ενημερωθούν για την τύχη των αγαπημένων τους, μετά την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. 

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή για το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε 23χρονος στη μητέρα του.

Στους 66 ανέρχονται οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με έξι από αυτούς να βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρμόδιες Αρχές.

«Θα κάνω ό,τι είναι απαραίτητο για να διαλευκανθούν τα αίτια της τραγωδίας», είπε ο πρωθυπουργός από το σημείο της τραγωδίας. Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα. 

Μάλιστα, ανατριχιαστική είναι η περιγραφή για το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε 23χρονος στη μητέρα του, στην οποία είπε: «Μαμά έχει πάρα πολύ κόσμο το τρένο, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε τρένο, θα σε πάρω όταν φτάσουμε να έρθεις να με πάρεις…».

Δειτε το βιντεο εδω

Στη συνέχεια, η γραμμή κόπηκε και από τότε τον αναζητούν, καθώς δεν υπάρχει ούτε στις λίστες με τους νεκρούς αλλά ούτε και στα άτομα που έχουν διασωθεί.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου