Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Συγκινεί η μητέρα για τον γιο της – «Ήθελα να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου, να δω τι έχει όντως το κορμί του»

"Μέχρι την ώρα που τον πήρα στην αγκαλιά μου δεν περνούσε η ώρα, ήταν ατελείωτη."

Συνταρακτικές είναι οι στιγμές από την φονική αμαξοστοιχία στα Τέμπη και στο φως έρχονται όλο και περισσότερες μαρτυρίες για τις εφιαλτικές στιγμές. 

Η αγωνία των γονιών και των συγγενών δεν έχει τελειωμό, μέχρι να φτάσει η στιγμή για να μάθουν τι ακριβώς συνέβη με τους δικούς τους ανθρώπους.

Στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη του Action24 μίλησε ο 20χρονος ήρωας Ανδρέας Αλικανιώτης με τη μητέρα του, Φωντάνα Βλάχου Αλικανιώτη.

«Ήμουν σίγουρη ότι στις 11.30 θα φτάσει. Έπαιρνα και δεν το σήκωνε και του έστειλα μήνυμα αγόρι μου είσαι καλά; Καμία απάντηση κι αυτό με ξένισε. Με πήρε 23.55 και με ενημέρωσε από το κινητό του φίλου του ότι έγινε αυτό. Με έπιασε στον ύπνο. Σε πρώτη φάση είπα ότι μου κάνει πλάκα, ότι είναι αστείο. Σε κλάσματα δευτερολέπτου πετάχτηκα από το κρεβάτι, έβαλα τηλεόραση και τίποτα, μπαίνω στο Ίντερνετ τίποτα… Έτρεμα σύγκορμη τι να σας πω με ένα τρέμουλο σαν κρίση πανικού. Με διαβεβαίωσε ότι είναι καλά, αλλά είναι πολύ σκληρό παιδί κι έχω ιστορικό και μου κρύβει πράγματα, επειδή ξέρει ότι είμαι υπερπροστατευτική.

Μέσα μου με έτρωγε ότι μπορεί να μην μου λέει την αλήθεια. Δεν είχε καταλάβει τα εγκαύματα κι ότι κούτσαινε. Μετά πήρα ξανά, μου είπε ότι έχει πολύ λίγη μπαταρία ο φίλος του κι είναι βαριά τραυματισμένος. Μόλις πήγανε στο νοσοκομείο με πήρε για να μου πει ότι φτάσαμε, είμαστε καλά στα χέρια των γιατρών. Μείνε ήσυχη…Όχι μόνο να τον δω από κοντά, αλλά να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου, να δω τι έχει όντως το κορμί του.

Δειτε το βιντεο εδω

 Μέχρι την ώρα που τον πήρα στην αγκαλιά μου δεν περνούσε η ώρα, ήταν ατελείωτη» ανέφερε η κ. Αλικανιώτη δίχως να μπορεί αν συγκρατήσει την συγκίνησή της για τις ώρες αγωνίας που έζησε μέχρι να μάθει ότι ο γιος της είναι σε καλή κατάσταση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου