Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Τα νεότερα της υγείας του 20χρονου Ιάσονα

Όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας για τον μοναδικό επιζώντα από το 1ο βαγόνι στο δυστύχημα των Τεμπών.

Τα νεότερα δεδομένα για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου Ιάσονα, του μοναδικού επιζώντα από το 1ο βαγόνι του δυστυχήματος στα Τέμπη, έδωσε ο κύριος Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. 

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας μίλησε στο Super Κατερίνα για τον νεαρό που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία IC62 το βράδυ της Τρίτης 28/2.

«Είναι ο μόνος νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στη ΜΕΘ φυσικά. Είναι σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς, οι συνάδελφοι εκεί δίνουν μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Γιαννακόπουλος.

«Να ευχηθούμε και με τη βοήθεια του Θεού να βγει από τη ΜΕΘ και να βγει έτσι όπως πρέπει να βγει», τόνισε αμέσως μετά.

Ο κύριος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια και στους υπόλοιπους νοσηλευόμενους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι οποίοι παραμένουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο δύο περιστατικά, το ένα αποσωληνωμένο και το άλλο σταθεροποιημένο σε πολύ καλή κατάσταση. Στις κλινικές έξω βρίσκονται άλλοι τέσσερις νοσηλευόμενοι, σύνολο έξι», ανέφερε.

Δειτε το βιντεο εδω

«Όλα έγιναν σε χρόνο μηδέν. Χρειάζονται συγχαρητήρια σε όλους τους διασώστες, στο ΕΚΑΒ και στους πυροσβέστες, που μας ήρθαν οι τραυματίες πάρα πολύ γρήγορα», σημειώνει για το δυστύχημα στα Τέμπη ο κύριος Γιαννακόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου