Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Θοδωρής Φέρρης: «Ήμουν ανέτοιμος να υποδεχθώ οτιδήποτε όμορφο, ανώριμη και αυτοκαταστροφική κατάσταση»

"Τους φόβους μου τους νιώθω κάθε μέρα να μου χτυπάνε την πόρτα, ζω με αυτούς ακόμα" εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Φέρρης.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Θοδωρής Φέρρης, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε να μιλήσει για την δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή αμέσως μετά την πρώτη του καριέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Φέρρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει μια θλίψη γενικώς αυτή την εποχή στον αέρα. Εγώ είμαι από αυτούς που έχω μάθει να ζω στη θλίψη και τα τελευταία χρόνια, όλως περιέργως, νιώθω και λίγο άβολα που είμαι τόσο χαρούμενος. Δηλαδή νιώθω λίγο περίεργα γιατί έχω μάθει να είμαι στεναχωρημένος και δεν θέλω τώρα να ανοίξω μεγάλη συζήτηση».

«Δύσκολα πέρασα από το ίδιο μου το μυαλό και μόνο. Δεν υπάρχει κανένας που να μπορώ να κατηγορήσω, προς Θεού. Μόνο ο εαυτός μου».

«Ήμουν παντελώς ανέτοιμος να υποδεχθώ οτιδήποτε θετικό και όμορφο στη ζωή μου. Ακόμα και μια ωραία σχέση με μια κοπέλα δεν μπορούσα να υποδεχθώ κάτι τέτοιο. Ήμουν σε μια κατάσταση ανώριμη, αυτοκαταστροφική. Τους φόβους μου, Γρηγόρη μου, τους νιώθω κάθε μέρα να μου χτυπάνε την πόρτα. Κάθε μέρα. Ζω με αυτούς ακόμα. Είναι φίλοι μου, τους κοιτάζω από μακριά, κοιταζόμαστε, μιλάμε, όλα καλά αλλά τους κρατώ σε απόσταση» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θοδωρής Φέρρης στo late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου