Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Θρίλερ με νεκρό μωρό στη Λάρισα: Η μητέρα του είπε ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος – Η οικογένειά της το έθαψε κρυφά

Χθες το μεσημέρι έγινε η εκταφή του - Στη ΜΕΘ η 38χρονη

Σοκάρει η είδηση ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εντόπισαν θαμμένο σε αγροτική περιοχή ένα βρέφος, μετά από έρευνα που διατάχθηκε όταν μια 38χρονη γυναίκα εισήχθη εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης με τους γιατρούς να διαγιγνώσκουν τοκετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της, η 38χρονη που φέρεται να δηλώνει άγνοια για την κύησή της, έπειτα από έντονους πόνους μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών διαπίστωσαν ότι οι πόνοι και η αιμορραγία προέρχονται από τοκετό, ενώ ακόμη και η ζωή της ήταν σε κίνδυνο με αποτέλεσμα να αποφασισθεί η νοσηλεία της σε ΜΕΘ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση, επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των γιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός αφού, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, με πρωτοβουλία τους συγγενείς της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.

Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας μετέβησαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου οι συγγενείς της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος και το μεσημέρι της Πέμπτης (9/3) προχώρησαν στην εκταφή του νεκρού μωρού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς ισχυρίστηκαν πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους. Παράλληλα διεξάγεται έρευνα γιατί κρατήθηκε κρυφός ο τοκετός και ο ενταφιασμός του βρέφους.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου