Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Επίκεινται συλλήψεις τις επόμενες ώρες

"Για να δοθεί εντολή για σύλληψή τους σημαίνει πως προκύπτουν ευθύνες για το τι έκαναν και κυρίως για το τι δεν έκαναν".

Επίκεινται συλλήψεις τις επόμενες ώρες για την τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη από την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων που είχε ως αποτέλεσμα να θρηνούμε 32 νεκρούς, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο Happy Day η Ηρώ Καριοφύλλη.

Η δημοσιογράφος του Alpha είπε τα εξής: «Από την προανάκριση που έχει αναλάβει η τροχαία της Λάρισας, όπου από τα ξημερώματα καταθέτει ο σταθμάρχης της Λάρισας και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Hellenic Train, έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας για το περιεχόμενο των καταθέσεών τους και είναι πάρα πολύ πιθανό μέσα στην επόμενη ώρα να δώσει την εντολή για τη σύλληψη και των δύο.

Για να δοθεί εντολή για σύλληψή τους σημαίνει πως προκύπτουν ευθύνες για το τι έκαναν και κυρίως για το τι δεν έκαναν. Στην κατάθεσή του ο εκπρόσωπος της εταιρείας είπε πως η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη. 

Δειτε το βιντεο εδω

Προσπάθησε να πείσει τις αρχές ότι δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία για την τραγωδία που συνέβη και ότι το πως ακριβώς κινείται το δίκτυο και το πώς ρυθμίζεται η κυκλοφορία των τρένων, είναι αποκλειστική ευθύνη του σταθμάρχη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου