Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη – Συγκλονισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύο τρένα κινούνται στην ίδια γραμμή επί 12 λεπτά και δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς»

"Αν ισχύει ότι εν έτει 2023 κινούνται χειροκίνητα τα τρένα και δεν υπάρχει σύστημα αποφυγής συγκρούσεων..."

Τριάντα δυο άνθρωποι επιβεβαιώθηκε πως έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη, στο ύψος της Λάρισας, ενώ άλλοι 85 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική. 

Πενήντα τρεις είναι οι τραυματίες που συνεχίζουν να νοσηλεύονται.

Στο Happy Day, η δημοσιογράφος η δημοσιογράφος Μαριλένα Μπάμπου μετέδιδε συγκινημένη τις νεότερες πληροφορίες. «Συγκινήθηκες Μαριλένα μου και πώς να μην συγκινηθείς με τις εικόνες που βλέπεις εκεί», παρατήρησε, αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια σχετικά με την τραγωδία.

«Εγώ κοιμόμουν την ώρα που συνέβη και όταν το πρωί ξύπνησα και κατάλαβα τι έχει συμβεί, ξύπνησα με ένα πολύ μεγάλο βάρος στην ψυχή μου. Πέρα από τη σημερινή τραγωδία προστίθεται και το βάρος που έχουμε ζήσει σαν έθνος και από τις προηγούμενες τραγωδίες. Είμαι σίγουρη ότι οι μάνες των μαθητών που χάθηκαν στα Τέμπη πριν από 20 χρόνια, θρηνούν και σήμερα για τους νεκρούς του δυστυχήματος.

Δειτε το βιντεο εδω

Αν ισχύει ότι εν έτει 2023 κινούνται χειροκίνητα τα τρένα και δεν υπάρχει σύστημα αποφυγής συγκρούσεων, ενώ υποτίθεται ότι έχουν εκσυγχρονιστεί και έχουν πωληθεί και σε ξένη εταιρεία και δύο τρένα κινούνται στην ίδια γραμμή επί 12 λεπτά και δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς μέχρι τελικά να συγκρουστούν και να έχουμε αυτόν τον τραγικό απολογισμό, είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχήσει πάρα πολύ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου