Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: «Θα έπαιρνα μέρος στην εκπομπή του Μουτσινά αν ήταν πιο σχολιαστική»

"Η Ελένη Μενεγάκη είναι όπως ήταν πάντα. Θα ήθελα να την δω σε κάτι διαφορετικό. Απορώ γιατί δεν κάνει πάλι πρωινό".

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος πήρε το… κοντρόλ και μίλησε στο Breakfast@Star και την Μαίρη Αργυριάδου για αρκετά τηλεοπτικά πρόσωπα.

Τι εκπομπή θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος στην τηλεόραση;

«Ο Νίκος Μουτσινάς θα μου λείψει από την τηλεόραση. Θα έπαιρνα μέρος στην εκπομπή του αν ήταν περισσότερο σχολιαστική, γιατί έχει αλλάξει λίγο το στυλ της εκπομπής από όταν ξεκίνησε.

Ο Μάρκος Σεφερλής καλός είναι στα τηλεπαιχνίδια, αλλά τα τηλεπαιχνίδια να σου πω την αλήθεια τα βαριέμαι πάρα πολύ.

Το δικό μου απωθημένο είναι μια σατιρική εκπομπή, το οποίο στην Ελλάδα δεν αποδέχονται πολύ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μια εκπομπή που να «κουμπώνω».

Η Ελένη Μενεγάκη είναι όπως ήταν πάντα. Θα ήθελα να την δω σε κάτι διαφορετικό. Απορώ γιατί δεν κάνει πάλι πρωινό», αναρωτιέται ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

«Δεν ήταν δήλωση για συνέντευξη αυτό που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη, για ποιο λόγο να την κάνει; Όλοι μας ξέρουμε ότι όταν θες κάτι να είναι εκτός συνέντευξης λες τη φράση odd the record. Αν δεν την πεις, ο δημοσιογράφος μπορεί να την γράψει. 

Δειτε το βιντεο εδω

Βέβαια, κι εκεί αυτός δεν πρέπει να έχει ένα επιπλέον επίπεδο αυτολογοκρισίας, να το σκεφτεί λίγο παραπάνω;», σχολίασε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος για το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο τις προηγούμενες ημέρες.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου