Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Με πόνεσε πολύ γιατί διακόπηκε μια σχέση με το κανάλι»

"Ήταν κι αυτό στον Alpha. Το πήρε ο ΑΝΤ1, παρέμεινε εκεί Έχεις Γράμμα και μετά εγώ δημιούργησα ένα καινούριο concept, το Πάμε Πακέτο, το οποίο κράτησε 14 χρόνια" ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Απόσπασμα από την εκπομπή After Dark, που θα μεταδοθεί αυτήν την Κυριακή, προβλήθηκε από το Happy Day. 

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά θα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία θα μιλήσει μεταξύ άλλων για την ολοκλήρωση του επιτυχημένου κύκλου, του Πάμε Πακέτο.

«Ήταν 14 σεζόν και μία πριν από αυτό, το Έχεις Γράμμα. Ήταν κι αυτό στον Alpha. Το πήρε ο ΑΝΤ1, παρέμεινε εκεί Έχεις Γράμμα και μετά εγώ δημιούργησα ένα καινούριο concept, το Πάμε Πακέτο, το οποίο κράτησε 14 χρόνια… Ήταν πολύ ωραίος κύκλος, δημιουργικός, αλλά οι άνθρωποι εξελισσόμαστε κι οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν και να ανοίγουν καινούριοι, φωτεινοί, θετικοί ανάλογα με την δική μας εξέλιξη» ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Με πόνεσε πολύ, όχι γιατί διέκοψα εγώ την σχέση μου με την επιτυχία -που κι αυτός είναι ένας πόνος γιατί μια δημόσια παραδοχή είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για να το παραλαμβάνεις κάθε μέρα επί 14 χρόνια- αλλά επειδή διακόπηκε μια σχέση και με την ευρύτερη οικογένεια, που εγώ ήμουν 17 χρόνια σε αυτό το κανάλι, κι η σχέση με αυτήν την ομάδα, η συνεργασία γιατί οι σχέσεις υπάρχουν» πρόσθεσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου