Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ξέσπασμα Πορτοσάλτε κατά Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα: «Είναι σαν τον λογοκριτή της χούντας – Κήρυγμα μίσους»

«Δεν χρειάζεται οι σατιρικές εκπομπές να γίνονται προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης»

Την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε προκάλεσαν όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και ειδικά η αναφορά στο πρόσωπό του από τον Αντώνη Κανάκη.

«Βλέπω ότι οι σατιρικές εκπομπές – επειδή δεν υπάρχει Λαζόπουλος τώρα, προσπαθούν κάποιοι να πάρουν τη θέση του… Προφανώς όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πουν τη γνώμη τους στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να την πουν πάνω σε ψέματα. Πες δεν γουστάρω τον Μητσοτάκη. Πολύ απλό…

Δεν χρειάζεται οι σατιρικές εκπομπές να γίνονται προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης. Οι δημοσιογράφοι κάνουμε μια δουλειά. Κάποιοι κάνουν τη δουλειά του ρεπόρτερ, μαζεύουν τα στοιχεία, κάποιοι από εμάς τολμούμε να πούμε τη γνώμη μας. Αυτή δεν χρειάζεται να την αγοράσει κάποιος.

Η γνώμη δεν μπορεί να ποινικοποιείται και δεν μπορεί να στοχοποιείται. Αυτή τη στιγμή όλο αυτό που βλέπω σε κάποια σατιρική εκπομπή είναι σαν τον λογοκριτή της χούντας. Είναι κήρυγμα μίσους αυτό.

Δεν θα μας βγάλει σε καλό αυτή η ιστορία…», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Σημειώνεται πως ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε για την τραγωδία. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα ξέσπασε, φανερά αγανακτισμένος με όσα ειπώθηκαν από τον δημοσιογράφο για το δυστύχημα.

«Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…», σημείωσε και επανήλθε λέγοντας:

Δειτε το βιντεο εδω

«Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ… τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ… στα μούτρα σας. Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε», είπε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου