Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Άρια Αγάτσα: «Τα ψηλά τακούνια και η πολιτική είναι δύο ξεχωριστά πράγματα»

Υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι γυναίκες στην πολιτική ή σε άλλους επαγγελματικούς

"Υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι γυναίκες στην πολιτική ή σε άλλους επαγγελματικούς τομείς αντιμετώπισαν κριτική για τις στιλιστικές τους επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των τακουνιών τους" εξηγεί η Άρια Αγάτσα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άρια Αγάτσα στην Βίβιαν Μπενέκου και την εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο με αφορμή την υποψηφιότητα της με τη ΝΔ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή αθλητικογράφος μίλησε για το κατά πόσο συμβαδίζουν η πολιτική με τα… ψηλά τακούνια.

Πως φροντίζετε την ομορφιά σας ως γυναίκα;

Η φροντίδα της φυσικής εμφάνισης μπορεί να περιλαμβάνει διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης, της αισθητικής και της διατροφής. Η τακτική άσκηση μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους, να ενισχύσει τη διάθεση και να βελτιώσει τη γενική υγεία. Είναι σημαντικό να πω εδώ ότι η ομορφιά υπάρχει σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και μορφές, και δεν υφίσταται ενιαίος ορισμός για το τι σημαίνει να είσαι όμορφος ή όμορφη. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι οι γυναίκες να αισθάνονται σίγουρες και άνετες μέσα στο σώμα τους και να φροντίζουν τον εαυτό τους με τρόπο που είναι σωστός για αυτές.

Ψηλά τακούνια και πολιτική. Ταιριάζουν τελικά;

Τα ψηλά τακούνια και η πολιτική είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Τα ψηλά τακούνια μπορεί να είναι μια επιλογή μόδας και δεν αποτελούν απαίτηση ή προσδοκία για εργασία στην πολιτική ή σε οποιονδήποτε άλλον επαγγελματικό τομέα. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι γυναίκες στην πολιτική ή σε άλλους επαγγελματικούς τομείς αντιμετώπισαν κριτική για τις στιλιστικές τους επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των τακουνιών τους. Αυτός ο τύπος ελέγχου είναι άδικος. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στα προσόντα, στις ιδέες και τις ενέργειες ενός ατόμου παρά στις επιλογές μόδας ή στην εμφάνιση του. Τελικά, αυτό που είναι πιο σημαντικό στην πολιτική είναι η ικανότητα ενός ατόμου να εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του και να υποστηρίζει αποτελεσματικά τις πεποιθήσεις και τις αξίες τους.

Αυτό που ένα άτομο επιλέγει να φορέσει, συμπεριλαμβανομένων των ψηλών τακουνιών ή οποιουδήποτε άλλους είδους παπουτσιών, θα πρέπει να είναι θέμα προσωπικής επιλογής και όχι βάση για κρίση ή κριτική. Και, για να το ελαφρύνω λίγο, προσωπικά μου αρέσουν τα ψηλά παπούτσια αν και πρώην αθλήτρια. Είναι λίγο άβολα σε μια κουραστική μέρα αλλά είναι όμορφα και στιλάτα αν φοράς τα κατάλληλα ρούχα – και δίνουν και λίγο ύψος. Αν και δεν νομίζω ότι το χρειάζομαι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου