Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Ελίνα Παπίλα: «Δεν περίμενα τόσο έντονη επίθεση»

"Και πέρυσι που μπήκα στην τηλεόραση δεν δέχθηκα τέτοια κριτική. Σκέφτομαι ότι μήπως είναι έτσι η δουλειά. Λες αυτό είναι" δήλωσε η Ελίνα Παπίλα.

Η Ελίνα Παπίλα πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι απάντησε για την έντονη κριτική που δέχθηκε για την νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, Είμαστε μαζί.

«Δεν θα πω ότι δεν στενοχωρήθηκα καμία στιγμή. Αν επηρεαζόμουν, δεν θα έκανα τίποτα. Έδωσα Πανελλαδικές στα 35 μου και πήρα πτυχίο στα 40, που μου έλεγαν ότι είσαι μεγάλη. Όχι δεν επηρεάζομαι… Αν με ρωτάς για την επίθεση, την περίμενα πιο ήπια, όχι τόσο έντονη. Δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση άμυνας ή ότι με έχουν στριμώξει. Ο καθένας κάνει την δουλειά του. Δεν έχω πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Μία σεζόν πέρυσι και ξεκίνησα τώρα. Έχω πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο κι ίσως αυτό ήταν το έναυσμα, ότι δεν ξέρω.

Και πέρυσι που μπήκα στην τηλεόραση δεν δέχθηκα τέτοια κριτική. Σκέφτομαι ότι μήπως είναι έτσι η δουλειά. Λες αυτό είναι. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει κριτική. Άκουσα επίσης ότι η Ελίνα ήταν καλή, αλλά το project είναι παλιακό ή δεν είναι καλό» είπε η Ελίνα Παπίλα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου