Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Φαίη Σκορδά σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση, συγγνώμη»

«Είπαμε ότι είναι ατυχές, μην το επαναλαμβάνεις! Να το κλείσουμε».

Καλεσμένος στο Πρωινό μας, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης από την Ελένη Χρονοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Κατά την άποψή μου μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και να μην είναι έτσι. Μπορεί να είναι σύμπτωση και μπορεί να μην είναι. Κανείς δε μπορεί να ξέρει την πραγματικότητα, την απόλυτη. Το γιατί δημοσιοποιήθηκε τώρα, γιατί χρησιμοποιήθηκε και μία δική μου πρόταση που έγινε αντικείμενο μεγάλης συζήτησης. Δεν ήταν ανάρτησή μου, κακώς κι εκεί είναι το λάθος μου, έκανα μία συνομιλία με τον φίλο μου τον Πλασκοβίτη, που με ρώτησε αν ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ.

Δώσανε σημασία σε μία πρόταση, στο γιατί είπα μία συγκεκριμένη φράση που θα την επαναλάβω ότι γιατί το όνομά του δεν ειπώθηκε από την αρχή από το φερόμενο θύμα, σε αντιδιαστολή με τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν ταυτοχρόνως τα γεγονότα του ανθρώπου που τις κακοποίησε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε αυτό το σημείο η Φαίη Σκορδά επισήμανε: «Είπαμε ότι είναι ατυχές, μην το επαναλαμβάνεις! Να το κλείσουμε».

«Εγώ μπορώ να πω ότι είναι ατυχές αλλά δε μπορεί να χρησιμοποιείται από κάποιες κυρίες που κάνουν δικά τους site να με στοχοποιούν ως υπερασπιστή του κ. Γεωργούλη. Αυτό είναι απαράδεκτο! Γιατί αν με χαρακτηρίζουν εμένα αχαρακτήριστο, όπως διάβασα, το ίδιο αχαρακτήριστες είναι κι αυτές που δεν ξέρουν την πορεία μου, τη στάση μου στο #metoo και το πώς λειτούργησα στις δίκες», απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε στον ηθοποιό: «Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση, συγγνώμη! Το να αναρωτηθείς γιατί; Δεν λέω να κατηγορήσεις τον Γεωργούλη. Σπύρο μου τόσο καιρό προσπαθούμε να μην στοχοποιούμε το θύμα, το οποίο έτσι το βάζεις σε μία διαδικασία να απολογηθεί, που είναι δύσκολη αυτή η διαδικασία».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου