Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Γιάννης Καψάλης: «Δεν κάνουμε κατάχρηση αλκοόλ στα πανηγύρια, αν μεθύσω δεν θα βγάλω τη δουλειά»

"Ο Βασϊλης Καρράς μου έγραψε τραγούδι στις 7:30 το πρωί, κινδυνεύσαμε να χάσουμε την πτήση", θυμάται ο Γιάννης Καψάλης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα ο Γιάννης Καψάλης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του από τα ελληνικά πανηγύρια, τη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά αλλά και την οικογένειά του.

«Η αγάπη του κόσμου μας κάνει να ξεχνάμε και την κούραση και τα πάντα. Στα πανηγύρια τραγουδάμε όσο αντέξει ο κόσμος. Δε μπορώ να φύγω με γεμάτο το πανηγύρι, θα είναι σαν να τους κοροϊδεύω», δηλώνει ο Γιάννης Καψάλης.

«Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο αλκοόλ. Θα πιείς 1-2 ποτηράκια για να αντέξεις τη βραδιά, γιατί είναι μεγάλη. Η κατάχρηση του αλκοόλ είναι δύσκολη για τον καλλιτέχνη, αν μεθύσω δεν θα βγάλω τη δουλειά», τονίζει στη συνέχεια.

«Μια φορά ένα γλέντι πήγε μέχρι τις 7:30-8 το πρωί. Εκείνη την ώρα ο Βασίλης Καρράς έκατσε και μου έγραψε ένα τραγούδι και κινδυνεύσαμε να χάσουμε την πτήση για Γερμανία. Ένας Θεός ξέρει πώς την προλάβαμε», περιγράφει σε άλλο σημείο ο Γιάννης Καψάλης.

Τέλος, ο Γιάννης Καψάλης αποκάλυψε πως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να γίνει ο θρησκευτικός του γάμος με τη σύζυγό του αλλά και η βάφτιση του 4ου κατά σειρά παιδιού του, ο οποίος μάλιστα θα πάρει το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, Σταύρου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Είναι ένα γεγονός που ζω για εκείνη τη στιγμή. Θα έχω καλεσμένους πολλούς συναδέλφους αλλά θα πω κι εγώ κάποια τραγούδια στον γάμο μου», παραδέχεται ο τραγουδιστής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου