Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου – «Η δημοσιότητα δυστυχώς δεν είναι επιλεκτική»

"Αυτό για να σεβόμαστε τους ανθρώπους που αμείβονται λιγότερο από εμάς και εσάς που φαίνεστε" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου για όσα είπε, μέσα από ραδιοφωνικό σταθμό, για την εκπομπή «Super Katerina» και το περιστατικό που είχε συμβεί εμ την κάμερα.

«Θέλω να απαντήσω σε όσα είπε η Πηνελόπη γιατί εν μέρει αφορούν και τη δική μας εκπομπή. Η δημοσιότητα δυστυχώς και το ξέρει η Πηνελόπη δεν είναι επιλεκτική, ειδικά όταν κάποιοι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι πρωταγωνιστούν σε πολύ μεγάλες υποθέσεις που αφορούν στο Πανελλήνιο, όπως αυτή του Πέτρου Φιλιππίδη.

Άλλωστε η δημοσιότητα δεν τη θέλουμε όποτε τη θέλουμε να μας κάνει καλό και όποτε μετά δεν μας κάνει, τη ξεχνάμε. Εντάξει; Το λέω γιατί σε εμένα συμβαίνει συνέχεια αυτό. Δεν έχω βάλει το χέρι μου να κατεβάσω κάμερα, ακόμα κι αν οι ερωτήσεις δεν αφορούν σε ένα σοβαρό νομικό θέμα όπως αυτό της δίκης του Φιλιππίδη, αλλά σε προσωπικά μου θέματα που με έχουν προσβάλει απεριόριστα. Και όμως, λέω και πάλι, ότι δεν έβαλα το χέρι μου σε κανέναν οπερατέρ να κατεβάσω καμία κάμερα» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Για την ιστορία λοιπόν να αναφέρω ότι ενώ είχαμε σε ζωντανή σύνδεση τον κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο, συνήγορο του Φιλιππίδη, να μας λέει ότι θα κάνει μήνυση στην Πηνελόπη ήμουν εγώ και όλοι που του είπαμε να το ξανασκεφτούν. Ήμασταν σε δημόσιο χώρο, έξω από το θέατρο, θέλοντας να της δώσουμε χώρο να απαντήσει σε κάτι τόσο σημαντικό και πριν καν ρωτήσουμε οτιδήποτε, στη θέα και μόνο της δημοσιογράφου, επιτέθηκε στη δημοσιογράφο μας φωνάζοντας και κατεβάζοντας την κάμερα. Δυστυχώς αγαπημένη μου Πηνελόπη στην τηλεόραση το μέσο που καταγράφει είναι η κάμερα και στοιχίζει και πάρα πολύ. Και για αυτό οι δημοσιογράφοι δεν είναι και μόνοι τους. Ούτε στο σπίτι ήρθαμε, ούτε στο καμαρίνι, ούτε ήρθαμε για να κάνουμε προσωπικές ερωτήσεις, αλλά ήρθαμε για μία τεράστια δίκη έξω από το θέατρο. Κάναμε τη δουλειά μας και εσείς επιλέξατε αγαπημένη μου Πηνελόπη να λειτουργήσετε με αυτόν τον τρόπο.

Αλλά είναι και δικό μας δικαίωμα να βγάλουμε το ρεπορτάζ για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Και κάτι τελευταίο. Επειδή θυμάμαι ακριβώς αυτό το σκηνικό. Μετά είχα μιλήσει και με την Πηνελόπη στο τηλέφωνο, η συγκεκριμένη ρεπόρτερ που είχαμε στείλει ήταν η Μαρία Βλάχου, που είναι ένα πάρα πολύ ευγενικό κορίτσι, ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όπως και ο οπερατέρ. Χρόνια συνάδελφος στον Alpha» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Που να σας πω ότι αν πάθει κάτι η κάμερα, τη χρεώνεται ο οπερατέρ. Και κοστίζει μια περιουσία. Όπως και η Μαρία Βλάχου ένα κορίτσι, το οποίο όφειλα να υπερασπιστώ και θα το κάνω, γιατί όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάζομαι είναι μια κυρία που δεν έχει να πει κανένας τίποτα. Αυτό για να σεβόμαστε τους ανθρώπους που αμείβονται λιγότερο από εμάς και εσάς που φαίνεστε. Λίγο σεβασμό» έκλεισε η Κατερίνα Καινούργιου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου