Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Κόρα Καρβούνη: «Τους έδειξε την ταυτότητα γιατί δεν πίστευαν ότι δεν είμαι εγώ»

"Η αδερφή μου ήταν πιο άτακτη από εμένα. Η Βικτωρία είναι ένα τέταρτο μικρότερη από εμένα" ανέφερε η Κόρα Καρβούνη.

Την Κόρα Καρβούνη συνάντησε απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. 

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει, μίλησε για την απίστευτη ομοιότητά της με την δίδυμή της αδερφή και το μπέρδεμα που υπήρξε σε αρκετές περιπτώσεις.

«Με την αδερφή μου είμαστε ομοζυγωτικές. Εγώ ρωτώ την μαμά μου όταν μας βλέπω, δεν μας ξεχωρίζω. Το να είσαι δίδυμος είναι δύσκολο. Μοιράζεσαι την γέννα, την μάνα, ε και μετά να πας και στο ίδιο τμήμα στο σχολείο και να σου λένε α είστε ίδιες. Το παιδί δεν αναπτύσσει προσωπικότητα κι είναι συνέχεια το ένα δίπλα στο άλλο. Έχουμε συνέχεια τους ίδιους φίλους» δήλωσε η Κόρα Καρβούνη.

«Η αδερφή μου ήταν πιο άτακτη από εμένα. Η Βικτωρία είναι ένα τέταρτο μικρότερη από εμένα. Μία φορά έδειξε και ταυτότητα. Ήταν σε καφενείο κι ήρθαν δύο παιδιά και της είπαν κ. Καρβούνη συγχαρητήρια. Τους λέει δεν είμαι η Κόρα, είμαι η Βικτωρία. Της λένε δεν ντρέπεστε κ. Καρβούνη να σας δίνουμε συγχαρητήρια και να μας λέτε ότι δεν είστε εσείς; Λέει μισό λεπτό να σας δείξω την ταυτότητά μου. Και στην ταυτότητα ίδιες είμαστε» πρόσθεσε η ηθοποιός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου