Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Μπάρκα και Καβατζίκης απαντούν σε Κιμούλη – Καπερνάρο: «Είχε ειπωθεί κάτι για απειρία, την ρώτησα βία και μου είπε βία»

"Η δική μας δουλειά είναι να ρωτάμε και να απαντάνε. Είναι ο συνεντευξιαζόμενος κι ο συνεντευξιαστής"

Την απάντησή τους έδωσαν μέσα από το Πάμε Δανάη η Δανάη Μπάρκα κι ο Άρης Καβατζίκης στον Γιώργο Κιμούλη και στον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο, μετά από τις δηλώσεις που έγιναν το πρωί της Πέμπτης έξω από το δικαστήριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καπερνάρος αναφερόμενος στην καταγγελία που είχε κάνει η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη στο Πάμε Δανάη είπε μεταξύ άλλων πως την λέξη βία την χρησιμοποίησε ο Άρης Καβατζίκης και στην συνέχεια η Ζέτα Δούκα την υιοθέτησε.

«Φυσικά και πρέπει να τιμωρούνται οι άνθρωποι που έχουν κάνει ψευδείς καταγγελίες, όπως κι αυτοί που έχουν φερθεί άσχημα σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Το Me Too δεν είναι μόνο για σεξουαλική κακοποίηση, είναι για εκφοβισμό, λεκτική, εργασιακή βία… Ωστόσο επειδή αναφέρθηκε ο κύριος Καπερνάρος στην δική μας εκπομπή και στον Άρη Καβατζίκη. Μίλησε για την λέξη βία, τι ειπώθηκε κι αν οδηγήθηκε η Ζέτα Δούκα σε μία φράση που δεν την είχε υπολογίσει η ίδια, όπως άφησε να εννοηθεί. Πάμε να δούμε τι είχε συμβεί» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος με όσα είχε αναφέρει τότε η Ζέτα Δούκα, συνέχισε ο Άρης Καβατζίκης: «Ήταν μια διευκρινιστική ερώτηση, Δεν ήταν τοποθέτηση, ήταν επιτονισμός. Την ρώτησα βία και μου είπε βία. Αν δεν ήταν βία, θα μου το έλεγε. Η δική μας δουλειά είναι να ρωτάμε και να απαντάνε. Είναι ο συνεντευξιαζόμενος κι ο συνεντευξιαστής.

«Σε σχέση με το απόσπασμα που μπορεί κάποιος να το έχει ξεχάσει, αλλά επειδή ειπώθηκε από τον δικηγόρο του κύριο Κιμούλη, τον κύριο Καπερνάρο, θέλαμε κι εμείς να το υπενθυμίσουμε ότι ο Άρης, ο οποίος είναι ένας έγκριτος δημοσιογράφος, ήθελε να κάνει μία διευκρινιστική ερώτηση και για εμάς. Όταν έρχεται ένας άνθρωπος απέναντί σου και σου λέει την αλήθεια του και τι θέλει να καταθέσει, φυσικά και θέλεις να μάθεις τι εννοεί, τι έχει συμβεί, όπως και το τηλεοπτικό κοινό.

Δειτε το βιντεο εδω

Την ίδια ημέρα είχε ειπωθεί κάτι για απειρία κι έλλειψη δημοσιογραφικής εμπειρίας, αλλά πολλές φορές κι ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις η εμπειρία μπορεί να μην είναι καν χρήσιμη. Εκείνη την στιγμή γίνεσαι άνθρωπος και ξεχνάς τον απέναντί σου. Εκείνη την ημέρα είχαμε προσπαθήσει φυσικά να βρούμε και τον κύριο Κιμούλη κι όχι μία, αλλά αρκετές φορές. Μίλησε τελικά στην Ράνια Τζίμα το ίδιο βράδυ της ίδιας ημέρας» συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα κλείνοντας το θέμα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου