Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Μπέττυ Μαγγίρα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι η εποχή της αποκαθήλωσης» – Δημήτρης Μακαλιάς: «Έχω πάθει σοκ, γιατί τον έχουμε ήδη δικάσει;»

Γιατί έχουμε ήδη δικάσει την κατάσταση, ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει κάνει αυτό το πράγμα; 

"Γιατί έχουμε ήδη δικάσει την κατάσταση, ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει κάνει αυτό το πράγμα; Εάν δεν ισχύει, λέω εγώ τώρα, θα έχουμε ήδη αποκαθηλώσει έναν άνθρωπο;", αναρωτιέται ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Το θέμα με τον Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ πήρε θέση με αφορμή τα ρεπορτάζ που γίνονται τα τελευταία 24ωρα, ενώ τη δική του άποψη εξέφρασε και ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Καταλαβαίνω και τους συναδέλφους ηθοποιούς, γιατί μπορεί να είχες μία άψογη συνεργασία μαζί με έναν άνθρωπο, δεν ξέρεις όμως τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Τι θέση να πάρεις και τι να πεις για αυτό;», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Να πάω ένα βήμα πίσω; Έχουμε μία καταγγελία για έναν άνθρωπο. Γιατί έχουμε ήδη δικάσει την κατάσταση, ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει κάνει αυτό το πράγμα; Έβλεπα το πρωί άλλες εκπομπές και έχω πάθει σοκ. Είχαν πάει στο χωριό του, βρήκαν τη μαμά του, μιλούσαν με τον φίλο του, τι άνθρωπος ήταν», σχολιάζει από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Από μία καταγγελία που έχει γίνει έχουμε φτάσει να καταδικάσουμε τον Αλέξη Γεωργούλη και ρωτάμε τους συναδέλφους ηθοποιούς αν είχαν καταλάβει κάτι; Είναι πολύ νωρίς, πολύ πρώιμο. Σαν να θέλουμε να αποπροσανατολιστούμε, να αλλάξουμε κλίμα και σελίδα, να πάμε σε κάτι άλλο και να θάψουμε άλλον ένα. Αφού δεν γνωρίζουμε, ας σιωπήσουμε», προσθέτει ο ηθοποιός.

«Είναι η αποχή της αποκαθήλωσης. Βλέπουμε πάρα πολλούς ανθρώπους εντός και εκτός χώρου να αποκαθηλώνονται. Είναι η εποχή τέτοια που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της», τονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα στη συνέχεια.

«Να έρθει όμως πρώτα η αποκαθήλωση εάν ισχύει. Νιώθουμε την ανάγκη να αποκαθηλώνουμε ανθρώπους. Είναι δυνατόν; Μου φαίνεται περίεργο. Εάν δεν ισχύει, λέω εγώ τώρα, θα έχουμε ήδη αποκαθηλώσει έναν άνθρωπο;», αναρωτιέται ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Εννοείται ότι είμαστε πάντα με τα θύματα, μην τρελαθούμε τώρα. Αλλά να μη βγάζουμε συμπεράσματα και κρεμάμε τους ανθρώπους στα περίπτερα και αμαυρώνουμε τη φήμη ενός ανθρώπου πριν ακόμα αποδειχθεί το οτιδήποτε», επισημαίνει η Μπέττυ Μαγγίρα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου