Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ο Πύρρος Δήμας σε αμηχανία για την Αφροδίτη Σκαφίδα: «Ουδέν σχόλιο»

"Δυστυχώς έκανα και αυτό το λάθος στη ζωή μου, κάπνιζα τέσσερα πακέτα τσιγάρα" τονίζει ο Πύρρος Δήμας

Το πρώτο του βιβλίο παρουσίασε ο Πύρρος Δήμας και οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί. 

Ο δημοφιλής αθλητής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους σημαντικούς σταθμούς της καθώς και με… φειδώ στην αγαπημένη του σύντροφο, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας εξομολογήθηκε πως «όταν τα λέω, αναρωτιέμαι αν τα έχω ζήσει εγώ όλα αυτά. Δεν είναι ανάγκη να τα διαβάσω. Είναι για μένα τέσσερις ζωές. Η ζωή στην Αλβανία, τα παιδικά μου χρόνια με τη γιαγιά και τους γονείς μου και τις δυσκολίες. Είναι το κομμάτι αθλητισμός με τις τέσσερις Ολυμπιάδες. Είναι τα τέσσερα παιδιά και είναι πολλά».

«Δυστυχώς έκανα και αυτό το λάθος στη ζωή μου, κάπνιζα τέσσερα πακέτα τσιγάρα. Έκανα ένα άθλημα το οποίο είναι στατικό, δύναμη στιγμής και ευτυχώς βρήκα γρήγορα τη δύναμη να το κόψω νωρίς. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά και όταν λες στη μεγάλη κόρη, «αγάπη μου έλα να σε αγκαλιάσω» και σου λέει «μπαμπά, βρωμάς» εκεί χτυπάει το καμπανάκι. Έρχεται το δεύτερο παιδί, το ίδιο και με  το τρίτο είχε γίνει τότε ολόκληρη ιστορία. Εγώ αισθανόμουν άσχημα πρώτα απ’ όλα και θυμάμαι πως πήγαινα σε εκδηλώσεις, προσπαθούσα να βρω μια γωνία και αισθανόμουν σαν παράσιτο».

«Ουδέν σχόλιο» ήταν οι πρώτες κουβέντες που άρθρωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης όταν ξεκίνησαν οι ερωτήσεις για την αγαπημένη του σύντροφο, Αφροδίτη Σκαφίδα και το Survivor. «Δεν αισθάνομαι άβολα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν έχω κανένα θέμα με την προσωπική μου ζωή, απλά ποτέ δεν ήμουν ούτε celebrity ούτε πουλάω cd ούτε κόβω εισιτήρια» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πύρρος Δήμας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου