Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Πηγή Δεβετζή: «Η επιλογή μου είναι το μεγαλύτερο μου λάθος, θα ακύρωνα τον γάμο μου»

"Πήγα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή και απέτυχα" παραδέχθηκε η Πηγή Δεβετζή.

Την Πηγή Δεβετζή υποδέχθηκε τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark, ο Θέμης Γεωργαντάς στο OPEN. 

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γοητευτική αθλήτρια αναφέρθηκε από καρδιάς στην προσωπική της ζωή χαρακτηρίζοντας ως το μεγαλύτερο λάθος μέχρι σήμερα τον γάμο που έκανε στο παρελθόν εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους θα τον ακύρωνε.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, γιατί μεγάλωσα με παραδοσιακή οικογένεια και ήταν από την οικογένεια μου ότι «αυτός ο άντρας που θα βρεις, θα είναι ο άντρας σου» όπως και για την μαμά μου ήταν ο πρώτος άντρας ο μπαμπάς μου. 45 χρόνια ήταν μαζί και αυτή ήταν η παραδοσιακή οικογένεια, έτσι μεγαλώσαμε. Όμως τελικά, από ότι βλέπω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πήγα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή, απέτυχα, ήταν ένα λάθος που έκανα για μένα προσωπικά. Η επιλογή μου ήταν ένα μεγάλο λάθος. Δηλαδή αν με ρωτήσεις τώρα ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει, θα σου έλεγα αυτή η επιλογή χωρίς να θέλω το πλατειάσω».

«Φυσικά και θα το ακύρωνα. Δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα, επειδή ο στόχος μου ήταν να πάρω τα μετάλλια, δεν κοιτούσα τόσο πολύ δίπλα μου, την προσωπική μου ζωή ώστε να την βάλω πάνω από όλα. Νομίζω ότι αυτό μου έκανε κακό γιατί σίγουρα νομίζω ότι θα ήμουν καλή μάνα, έχω μεγάλη υπομονή με τα παιδιά και τα λατρεύω όπως και τα σκυλιά και τα ζωάκια».

«Δεν έκανα καλές επιλογές μέχρι τώρα. Δεν απογοητεύομαι όμως και δεν με πειράζει και να μην προχωρήσω. Θα ήθελα σίγουρα μια συντροφιά, έναν άνθρωπο που να με αγαπάει, να τον αγαπάω και να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Αυτό θα ήθελα στη ζωή μου» πρόσθεσε, ακόμα, η Πηγή Δεβετζή στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου