Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Τάσος Γιαννόπουλος: «Είχα σοβαρό πρόβλημα και ζήτησα βοήθεια από τον ψυχολόγο μου»

"Ευτυχώς όλο αυτό δεν σωματοποιήθηκε και το πρόλαβα στην αρχή του" παραδέχθηκε ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Σε δύο θεατρικές παραστάσεις πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο οποίος και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στη βοήθεια που ζήτησε από ψυχολόγο στο παρελθόν.

Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την προσωπική σας ζωή; Παντρευτήκατε ποτέ;

Δεν έχω παντρευτεί ποτέ, ούτε παιδί έχω κάνει. Δεν μου είχε δημιουργηθεί η ανάγκη αυτή η αλήθεια είναι. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον, οπότε γι’ αυτό και δεν έφτασα ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι αλήθεια ότι συγκατοικείτε αυτόν τον καιρό με τη σύντροφό σας;

Ναι πράγματι και είμαι σε μια όμορφη φάση της ζωής μου. Πάει πολύ καλά η συγκατοίκηση και νιώθω ευτυχισμένος μπορώ να πω.

Σήμερα είστε ανοιχτός στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

Ποτέ δεν λέω όχι σε τίποτα. Αφήνω τη ζωή να κυλήσει και όπως τα φέρει. Η ζωή είναι απρόβλεπτη άλλωστε. Θα ήμουν ανοιχτός στο ενδεχόμενο ενός γάμου γιατί όχι, αν προέκυπτε, δεν θα είχα πρόβλημα να μου συμβεί. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα για έναν άνθρωπο η συντροφιά, ο έρωτας, η αγάπη, η αγκαλιά.

Ωστόσο σε πρόσφατη τηλεοπτική σας συνέντευξη αποκαλύψατε ότι είστε λίγο δύσκολος άνθρωπος στο κομμάτι της συμβίωσης…

Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός, με τα πράγματα να είναι όλα τακτοποιημένα, στη θέση τους, εκεί που έχω μάθει. Αυτό ίσως δυσκολεύει τον άλλον. Όταν πάω σπίτι, βγάζω τα παπούτσια, βάζω πιτζάμες, τακτοποιώ τα ρούχα στη θέση τους στην ντουλάπα. Δεν τα πετάω κάτω. Εκείνη καμιά φορά μπορεί να είναι λίγο ακατάστατη. Εγώ είμαι τακτικός. Γι’ αυτό χρειάζεται το χιούμορ πολλές φορές.

Χρειαστήκατε ποτέ τη βοήθεια ψυχολόγου για κάποιο προσωπικό σας πρόβλημα;

Ναι, βεβαίως. Ένα διάστημα είχα σοβαρό πρόβλημα με το άγχος. Είχα αγχώδη διαταραχή. Χρειάστηκε περίπου δύο με τρία χρόνια συνεδρίες με τον ψυχολόγο μου προκειμένου να το αντιμετωπίσω. Ευτυχώς όλο αυτό δεν σωματοποιήθηκε και το πρόλαβα στην αρχή του. Σήμερα που μιλάμε πιστεύω ότι το έχω αντιμετωπίσει πλήρως.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου