Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Τροχαίο ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κάνω τον σταυρό μου»

"Αν δεν φορούσα ζώνη, θα είχα βγει από το παρμπρίζ. Έπεσε πάνω μου χωρίς φρένα", περιγράφει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το απόγευμα της Δευτέρας η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Την είδηση έκανε γνωστή το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία του.

«Λίγο ζαλισμένη από το ατύχημα αλλά όλα καλά. Δεν είμαι στο νοσοκομείο, έχω μια δουλειά που πρέπει να τελειώσω», έγραψε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Ιερά Οδό, όταν ΙΧ συγκρούστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος που οδηγούσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όσο εκείνη ήταν σταματημένη σε φανάρι.

«Ήμουν σταματημένη στο φανάρι και ο οδηγός από πίσω μου έπεσε χωρίς να φρενάρει. Βγήκε και έπεσε πάνω μου, το αμάξι του έγινε ολική (καταστροφή), το δικό μου έχει ζημιές στον προφυλακτήρα.

Εκείνη την ώρα ήταν και ένα περιπολικό εκεί, αμέσως βγήκα από το αυτοκίνητο και πήγα λίγο δεξιά – αριστερά γιατί μου ερχόταν να κάνω εμετό. Ήθελαν να με πάνε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αλλά είπα όχι.

Αν δεν φορούσα ζώνη θα είχα βγει από το παρμπρίζ. Κάνω τον σταυρό μου. Λίγο το κεφάλι και ο αυχένας μου πονάνε από το τράνταγμα. Δεν πήγα ωστόσο στο νοσοκομείο, προτίμησα να συνεχίσω τις δουλειές μου. Θα πονάω 2-3 μέρες σίγουρα.


Μείναμε για κανένα δίωρο μετά, όπου και είχα συνεχή επικοινωνία με τον οδηγό. Ο άνθρωπος χτύπησε στο τιμόνι, έπεσε πάνω μου χωρίς φρένα και όλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του καταστράφηκε», περιέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο T-Life.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου