Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Αθηναΐς Νέγκα: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει να δώσει πιο πολλά στο πρωινό»

"Εδώ και 100 χρόνια ακούγεται ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του Γιώργου Παπαδάκη. Πιστεύω ότι μας δουλεύει", λέει η Αθηναΐς Νέγκα.

Η Αθηναΐς Νέγκα μπήκε στο κοντρόλ του Breakfast@Star μαζί με την Μαίρη Αργυριάδου και μίλησε για όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει να δώσει πιο πολλά στο πρωινό που μπορεί να διαχειριστεί και την επικαιρότητα.

Στο βραδινό είναι μια μεγαλύτερη και πιο γνωστή προσωπικότητα από τους καλεσμένους του. Βάζω να δω τον Αρναούτογλου κυρίως, όχι τον καλεσμένο.

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ίσως πολύ καλύτερος στην επιθεώρηση, γιατί εκεί του δίνονται οι δυνατότητες να κάνει αστεία. Δεν ξέρω αν δίνονται οι δυνατότητες σε ένα τέτοιο πρόσωπο σε ένα τηλεοπτικό κόνσεπτ που είναι περιορισμένο.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μοναδική σε αυτό που κάνει, είναι ένα είδος το οποίο δεν κατανοώ πλήρως… και δεν το κατανοώ πλήρως.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι πανελίστας, είναι κάτι άλλο. Το έκανε πάρα πολλά χρόνια, αυτή τη στιγμή είναι ένας νέος ρόλος αυτός που είναι διαφορετικός από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει. Θα τον έβλεπα σε κάτι άλλο.

Δεν θα ήθελα να δω την Ελένη Μενεγάκη σε άλλη ζώνη και είναι τόσο έξυπνη και η ίδια που νομίζω ότι ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει. Νομίζω είναι μια τηλεοπτική διάνοια, είναι η απόλυτη βασίλισσα.

Δειτε το βιντεο εδω

Εδώ και 100 χρόνια ακούγεται ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του Γιώργου Παπαδάκη. Πιστεύω ότι μας δουλεύει», είπε μεταξύ άλλων η Αθηναΐς Νέγκα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου