Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Απαξιώ, βλέπετε το ποιόν του ανθρώπου»

"Ποια είναι η κυρία; Δεν την ξέρω" αναφώνησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Την Ελίζαμπεθ Ελέτσι  συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι στα εγκαίνια γνωστού νυχτερινού μαγαζιού στην παραλιακή. 

Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο κλήθηκε να μιλήσει για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον χωρισμό με τον Στάθη Σχίζα όπου δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αλήθεια (σ.σ. χώρισαν); Έλα! Δεν το πιστεύω! Ποια είναι η κυρία; Δεν την ξέρω! Απαξιώ για το ότι χώρισαν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά καθόλου. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα σε αυτή τη γη και σε αυτή τη ζωή. Ωστόσο την έχω κάνει unfollow πριν γίνει όλο αυτό».

«Είναι ωραία απάντηση αυτή; Όταν ο άνθρωπος βγαίνει στις εκπομπές και την λέει «η γυναίκα μου» και αυτή λέει ότι είναι… μικροπρέπειες; Εντάξει, βλέπετε το ποιόν του ανθρώπου. Σας είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω».

Δειτε το βιντεο εδω

«Καταρχάς δεν έχουμε καμία επαφή, καμία επικοινωνία. Δεν την ξέρω καν. Μόνο να δώσω πολλά φιλιά στον Στάθη, αυτό» συμπλήρωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο MEGA Καλημέρα το πρωινό της Παρασκευής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου