Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Γιώργος Λέντζας: «Ένιωσα μια κολοσσιαία αδικία τελειώνοντας το World Party»

"Είναι εσωτερικό όλο αυτό περισσότερο" ομολογεί ο Γιώργος Λέντζας.

Ο Γιώργος Λέντζας βρέθηκε τη νύχτα της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής Night Out προκειμένου να συναντήσει τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής του Football Stories σχολίασε το τέλος της επιτυχημένης εκπομπής «World Party» και τα ερωτήματα που έθεσε στον εαυτό του μετά την ολοκλήρωση της

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λέντζας εξομολογήθηκε πως «το World Party έκανε σίγουρα τον κύκλο του μετά από τέσσερις σεζόν, τόσο πιεστικά ταξίδια και έχοντας δημιουργήσει κάτι από το μηδέν μέχρι στο να γίνει μια τεράστια επιτυχία.

Ήταν το κομμάτι των χαρακτήρων που το έκανε τόσο μεγάλο. Δηλαδή κάπως όλοι μπορούσαν να ταυτιστούν με κάποιον και ήταν κάτι πολύ ειλικρινές, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του. Παρόλα αυτά δυο πράγματα που ένιωσα ότι έπρεπε να απαντήσω στον εαυτό μου, για να μπορέσει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο μέσα μου, ήταν πρώτον μια κολοσσιαία αδικία που ένιωσα τελειώνοντας για πράγματα και για credits που αποστερήθηκα από το τελικό αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που δεν κάνω».

«Είναι εσωτερικό όλο αυτό περισσότερο. Το κομμάτι της δημιουργίας, με
τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μπόρεσα να μου το δώσω με παραγωγές που ήταν πρωτότυπο περιεχόμενο. Τα λεφτά να πω την αλήθεια είναι κάτι που προσπαθώ να μη δίνω σημασία γιατί έχω υπάρξει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου άφραγκος αλλά δεν έχω υπάρξει ποτέ φτωχός».

«Φτωχός είσαι όταν αρνείσαι να μοιραστείς και η φτώχεια είναι ένα συναίσθημα το οποίο βιώνεις μαζικά. Το βιώνεις στα συναισθήματα, στις κινήσεις, στα αγγίγματα, με τον εαυτό σου και με τους άλλους, δεν είναι υλικό το κομμάτι της φτώχειας. Η αφραγκία είναι υλική» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Λέντζας στη βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου