Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά: «Δεν ισχύει, είναι ψευδές το δημοσίευμα και το κλείνω εδώ»

"Ναι μεν έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω αλλά όχι να μου χρεώνεται πράγματα από δω κι από κει", τόνισε ενοχλημένη στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου.

Την έντονη ενόχλησή της για το δημοσίευμα της Real News που αφορά στην προσωπική της ζωή εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου. 

Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της γνωστής εφημερίδας που την θέλει να βρίσκεται σε νέα σχέση, θέλησε να διαψεύσει κατηγορηματικά την είδηση στον αέρα της εκπομπής της.

«Κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα από τη Real News. Δεν καταλαβαίνω, οι άνθρωποι εκεί είναι πάντα τόσο ευγενικοί. Γιατί, βρε παιδιά, δεν με πήρατε ένα τηλέφωνο; Έγραψαν ότι είμαι σε νέα σχέση, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά, είναι ένα ψευδές δημοσίευμα», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Βλέπω μάλιστα ότι το αναπαρήγαγαν διάφοροι το Σαββατοκύριακο… παιδιά, δεν ισχύει τίποτα. Ρωτήστε εμένα που τα λέω στα ίσα», τόνισε εμφανώς ενοχλημένη η παρουσιάστρια.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. Ναι μεν έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω αλλά όχι να μου χρεώνεται πράγματα από δω κι από κει, να με βάζετε σε νέες σχέσεις… αερολογίες. Δεν ισχύει, είναι ψευδές το δημοσίευμα, το διαψεύδω εδώ», είπε κατηγορηματικά κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου, βάζοντας τέλος στη φημολογία γύρω από την προσωπική της ζωή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου