Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Η Μπάγια Αντωνοπούλου για Παπαδάκη και Αναστασοπούλου

«Θα επέστρεφα στην παρουσίαση, αν ήταν κάποια πρόταση που θα ταίριαζε σε αυτό που εγώ θέλω να κάνω», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Για τη Μαρία Αναστασοπούλου, που φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, κλήθηκε να απαντήσει η Μπάγια Αντωνοπούλου. 

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, τόνισε ότι θα επέστρεφε στην παρουσίαση, ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της.

«Εγώ αυτό που εύχομαι είναι να μην αλλάξει τίποτα από αυτά που έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Θα επέστρεφα στην παρουσίαση, αν ήταν κάποια πρόταση που θα ταίριαζε σε αυτό που εγώ θέλω να κάνω. Δημοσιογράφος είναι και αυτός που είναι έξω, αλλά και αυτός που είναι μέσα στο στούντιο», είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου απάντησε στη συνέχεια για Παπαδάκη και Αναστασοπούλου: «Μια χαρά τη βλέπω την Μαρία Αναστασοπούλου. Έχουν περάσει τόσα χρόνια που πια δεν ξυπνάω τόσο πρωί. Τους έχω παρακολουθήσει, όπως έχω παρακολουθήσει όλες τις εκπομπές. Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Ο καθένας ακολουθεί τη διαδρομή του και κάνει τις επιλογές του».

Δείτε το απόσπασμα στο 1:56…

Δειτε το βιντεο εδω

Για τον σύντροφό της, η Μπάγια Αντωνοπούλου απάντησε: «Είναι εδώ σήμερα. Είναι πάντα δίπλα μου, είμαστε και συνεργάτες. Πρώτα ήμασταν φίλοι και μετά γίναμε ζευγάρι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου