Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Το Προξενιό Στην Πόρτα Σου (Δείτε το 1ο Επεισόδιο)

 Ήρθε για να ταράξει Νύφες και Πεθερές

Μια νέα πολλά υποσχόμενη κωμική σειρά ξεκίνησε την Δευτέρα 24 Απριλίου το ταξίδι της στο Youtube με σκοπό να χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς φέρνοντας το Προξενιό στην πόρτα σας και στις οθόνες σας!!! 

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νεκτάριος Χατζαντώνης που τον γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη του διαδικτυακή σειρά θρίλερ - μυστηρίου με τίτλο ''Πρόσκληση'' που υπάρχει στο YouTube.


Περίληψη 1ου Επεισοδίου :

Η Βάνα Αναστασίου είναι μια επιτυχημένη κριτικός έργων τέχνης.

Μόνη της αδυναμία, ο μοναχογιός της, Πάρης, κληρονόμος  πλέον της μεγάλης οικογενειακής τους επιχείρησης. Πρωταρχικό της μέλημα να  αποκαταστήσει τον ορκισμενο εργενη γιο της και ταυτόχρονα να σώσει την εταιρεία από την χρεοκοπία. Έτσι αποφασίζει να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική του ζωή, μη γνωρίζοντας ότι ο ίδιος διατηρεί ήδη κρυφό δεσμό και να εισβάλλει μέχρι και στο γραφείο του με τα ευτράπελα να διαδέχονται το ένα το άλλο!


Cast Ηθοποιών :

Λούλα Τριανταφύλλου,Αντώνης Τσουρουνάκης, Μικαέλα Ζούστη, Νίκος Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Μιχαήλ, Μάρθα Μουτσάκη, Ελένη Γιαννάκου, Σοφία Βερβελέ, Edward Honein, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Πρέκας, Βίκυ Τζινιέρη και Cilia Katrali.


Δείτε το 1ο επεισόδιο της κωμικής σειράς :

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου