Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Τα πιο πολλά που έχουν γραφτεί για εμένα είναι μόνο ψέματα»

"Αν ήθελα να έχω επαφές με τους πρώην μου θα ήταν νυν" δήλωσε η Κατερίνα Γιατζόγλου.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριέττη για την απιστία και υπό ποιες προϋποθέσεις θα επέστρεφε στην τηλεόραση.

 Η συγγραφέας και δημοσιογράφος αποκάλυψε πως δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, αλλά υπάρχει στην… ατζέντα της, ενώ ανέφερε πως έχει κάνει μπότοξ.

«Η 12χρονη εγγονή μου με φωνάζει «Μάλα». Μου μοιάζει πάρα πολύ, είναι η καλύτερη εκδοχή μου», είπε.

Θα επέστρεφε στην τηλεόραση; Όπως είπε η ίδια, θα επέστρεφε μόνο εάν δεχόταν κάποια δελεαστική πρόταση που θα της άρεσε.

«Δεν θα επέστρεφα στην τηλεόραση εάν δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι. Βαριέμαι με τα προγράμματα της τηλεόρασης πολύ», είπε.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου δέχεται φλερτ, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα έκανε τρίτο γάμο.

«Η καλύτερη εκδίκηση για κάποιον είναι το delete και να τον ξεχνάς. Αν ήθελα να έχω επαφές με τους πρώην μου θα ήταν νυν. Σχεδόν ποτέ δεν παντρεύεσαι τον μεγάλο σου έρωτα. Άλλη γυναίκα ερωτεύονται και άλλη παντρεύονται», είπε και συμπλήρωσε πως αποδέχεται τον όρο «σύμβολο του σεξ» και τον θεωρεί κοπλιμέντο.

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας και σόκαραν το πανελλήνιο δήλωσε πως ήταν γνωστές και η ίδια απέφευγε κάθε επαφή με τα άτομα που είχαν κατηγορηθεί. Όσο για τον Αλέξη Γεωργούλη, δήλωσε πως δεν είχε ακουστεί κάτι.

«Εμένα μία χαρά μου φάνηκε, δεν είμαστε και οι καλύτεροι φίλοι», συμπλήρωσε.

Δειτε το βιντεο εδω

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε έναν άνδρα είναι τα μάτια του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπάρξει άπιστη.

«Τα πιο πολλά που έχουν γραφτεί για εμένα είναι μόνο ψέματα», δήλωσε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου