Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Ανδρουλάκη: «Περίμενα μία πιο αντρίκια απάντηση»

"Με όλο τον σεβασμό στον κύριο Ανδρουλάκη", τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου για το ζήτημα της Ελένης Χρονοπούλου.

Τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της εκπομπής της.

 Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση της Ελένης Χρονοπούλου.

«Στο πρώτο κομμάτι της ερώτησης, σχετικά με το ποια είναι σήμερα η ψυχολογία της Ελένης Χρονοπούλου, επειδή ακριβώς κατεβαίνει υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, περίμενα από τον κύριο Ανδρουλάκη μία πιο υποστηρικτική στάση και απάντηση», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Προς Θεού δεν εννοώ να πει: φωνάξτε τη να σας πει η ίδια ποια είναι η ψυχολογία της. Ξέρουμε ότι δεν θα βγει πουθενά. Θα περίμενα να τη στηρίξει λίγο πιο έντονα, πιο ανθρώπινα. Ήθελα μία πιο αντρίκια απάντηση, με όλο τον σεβασμό στον κύριο Ανδρουλάκη», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Από τη στιγμή που γνωρίζαμε ότι πάει για πρώτο όνομα στο Επικρατείας και ότι είναι πολύ κοντά στον κύριο Ανδρουλάκη, τελικά δεν μπήκε σε εκλόγιμη θέση. Σημαίνει ότι κάτι κουβέντιασαν και ενδεχομένως η ίδια να μη μπόρεσε να ανταποκριθεί. Έπρεπε όμως να κάνει μία τοποθέτηση», σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, άποψη με την οποία συμφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε σχετική ερώτηση που έγινε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, απάντησε:

Δειτε το βιντεο εδω

«Καλέστε εδώ την κα Χρονοπούλου να σας πει ποια είναι η ψυχολογία της. Είναι αδιανόητο εδώ και τρία χρόνια οι βελγικές αρχές να διερευνούν μια καταγγελία και εν τέλει να καταλήγουν στην άρση ασυλίας του προσώπου αυτού. Δεν ήξερε κανείς το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, ούτε η οικογένειά της και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά να το μαθαίνετε όλοι εσείς και να ενημερώνετε και εμάς. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα και είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της. Προσπάθησαν μέσω της κυρίας Χρονοπούλου να τρομοκρατήσουν άλλους ανθρώπους».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου