Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Κατερίνα Καινούργιου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Προσωπικά της δεδομένα βγήκαν ξαφνικά σε όλα τα γραφεία, δεν αφορούν κανέναν»

"Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό o κύριος Κούγιας, αλήθεια. Φαντάζομαι τουλάχιστον ότι θα το μαζέψει", σχολιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Αλέξης Κούγιας κατά την έναρξη της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά την προβολή του αποσπάσματος, εξέφρασε την αντίθεσή της σε όσα ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε κατά του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου αλλά και στο Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα Μέσα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Συρίγος, μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, αναφέροντας εν ολίγοις πως ένα παιδί, ακόμη και τετραπληγικό, δεν παύει να είναι παιδί και να έχει γονείς που το αγαπούν. Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο «κλαρινογαμπρό» και έκανε λόγο για έναν «νέο του έρωτα», στέλνοντας στη συνέχεια ένα Δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ, όπου ενέπλεκε προσωπικά και οικογενειακά δεδομένα της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Εγώ είδα ένα Δελτίο Τύπου που να αναφέρεται στην προσωπική ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ένα χυδαίο Δελτίο Τύπου που έκανε προσωπική επίθεση και έλεγε ταυτόχρονα πολλές λεπτομέρειες που αφορούν στην προσωπική της ζωή. Εγώ αυτό είδα», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Στο διαζύγιό της, στον πεθερό της. Όλα αυτά άκυρα», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Προσωπικά δεδομένα, τα οποία ξαφνικά βγήκαν σε όλα τα γραφεία, που δεν αφορούν κανέναν. Νομίζω ότι ούτε στον κύριο Κούγια θα άρεσε προσωπικά δεδομένα που θα αφορούσαν στο διαζύγιό του, που θα εμπλέκονταν μέσα πρώην, παιδιά… να δημοσιοποιούνται», παρατήρησε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου και έκλεισε λέγοντας:

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, αλήθεια. Φαντάζομαι τουλάχιστον ότι θα το μαζέψει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου