Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα, θέλω να δεις πόσο μιλάνε και οι υπόλοιποι»

 

"Κάνει σαματάδες, είναι καταπληκτικό. Όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνισμός πηγαίνει καλά και τυχαίνει κάποιες φορές να σε περνάει, θα βάλεις να δεις τον άμεσο ανταγωνισμό", σχολιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Την άποψή της για τον Γιώργο Λιάγκα και την πρωινή του εκπομπή στον ΑΝΤ1 εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την πορεία της εκπομπής «Είμαστε μαζί» και τον ανταγωνισμό, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση, αφήνοντας αιχμές για τον δικό της άμεσο ανταγωνισμό.

«Εγώ, επειδή είμαι επαγγελματίας, βλέπω τον άμεσο ανταγωνισμό – σε νούμερα τηλεθέασης – που είναι ο Γιώργος Λιάγκας στην παρούσα φάση. Βλέπω Λιάγκα, ναι. Το λέω και στον Θέμη (Μάλλη). Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα. Έχει πάνω τη Χρύσα Ζορκάδη και δεν φαντάζεστε τι της κάνει», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Λέει: επάνω η κυρία Ζορκάδη κάνει μία δική της εκπομπή. Κάνει σαματάδες, είναι καταπληκτικό. Όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνισμός πηγαίνει καλά και τυχαίνει κάποιες φορές να σε περνάει, θα βάλεις να δεις τον άμεσο ανταγωνισμό», συμπληρώνει.

«Εγώ, όταν είχα αρρωστήσει, τον Λιάγκα έβλεπα κι εμάς, για να κάνω τη σύγκριση. Το παίρνει το χταπόδι και το χτυπάει», σχολιάζει από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πυροδοτώντας μία έντονη στιχομυθία με την Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε το βιντεο εδω

Κ.Κ: Άμα σου αρέσει ο Λιάγκας, θέλεις να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;

Α.Μ: Δεν μου ‘χει κάνει πρόταση. Δε μου λες… το να μου αρέσει κάπου, σημαίνει ότι πρέπει να πάω κιόλας; Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;

Κ.Κ: Ανδρέα, πλάκα σου έκανα. Είναι δυνατόν;

Α.Μ: Δεν το είδα στην ούγια… συνήθως λέει «πλάκα».

Κ.Κ: Ίσως δεν μου βγαίνει το χιούμορ. Σου έκανα πλάκα, όπως μου κάνεις κι εσύ άπειρες φορές. Εγώ είμαι αυτή που λέω ότι είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είσαι εδώ μαζί μας.

Α.Μ: Δεν ο αμφισβήτησε κανείς αυτό.

Κ.Κ: Απλώς στον Λιάγκα θέλω να πας να δεις πόσο μιλούν και οι υπόλοιποι εκεί…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου