Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Κώστας Μαρτάκης για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ηλία Ψινάκη: «Δεν μπορώ να μου λες… φίλα την, δεν γίνεται»

"Έχω ένα πρόβλημα: μη μου βάλεις καλούπια και στεγανά. Αν δεν γίνει DNA μου, δεν γίνεται", παραδέχεται ο Κώστας Μαρτάκης.

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Κώστας Μαρτάκης. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «Γεια Σου», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη.

«Στο ξεκίνημα της πορείας μου ο ενωτικός κρίκος μου με τον Σάκη Ρουβά, που με συνέκριναν, ήταν ο Ηλίας Ψινάκης. Η συνεργασία μας ξεκίνησε ουσιαστικά στο Dream Show και την περιβόητη απαγωγή – που δεν ήταν απαγωγή, απλώς φύγαμε όλοι μαζί. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω, εγώ εντελώς ψαρωμένος, 21 ετών και άσχετος με τον χώρο», περιγράφει ο Κώστας Μαρτάκης.

«Εμένα όμως με ενοχλούσε λίγο το: κάνε αυτό. Έχω ένα πρόβλημα: μη μου βάλεις καλούπια και στεγανά. Να με βάλεις σε πρόγραμμα αλλά μη μου λες όπως καθόμαστε τώρα εδώ πίσω απ’ τις κάμερες: φίλα την. Αν δεν γίνει DNA μου, δεν γίνεται», παραδέχεται ο τραγουδιστής.

«Υπήρχαν διάφορα. Ο Ηλίας είναι ένας άνθρωπος που τον ευχαριστώ πάρα πολύ και του το λέω συχνά. Έχουμε μία πάρα πολύ ωραία σχέση, στα δύσκολα είναι πάντα ένα τηλέφωνο απόσταση και πάντα εκεί για μένα. Τον συμβουλεύομαι, είναι καλώς ή κακώς ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον χώρο πάρα πολύ καλά», συμπληρώνει ο Κώστας Μαρτάκης αμέσως μετά.

«Χαίρομαι που έχω ζήσει κοντά του και έχω μάθει πολλές μικρές λεπτομέρειες που τις χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα στην τηλεόραση, στην σκηνή και γενικότερα», τονίζει.

Δειτε το βιντεο εδω

«Η εικόνα μου με έκανε να δουλέψω πιο σκληρά, για να αποδείξω πράγματα σε ανθρώπους που με αμφισβητούσαν», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Κώστας Μαρτάκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου